|
|
#1 (permalink) |
|
Üye Numarası: 20
|
Yanmam'' deme!
Bu konu yada mesaj "www.beyforum.net" sitesine aittir.
Sende yanacaksın... Şimdi bir başkası oLsada hayatındavakti zamanı geLdiğinde Seninde için sızLayacak... Sesim kuLağında çınLayacak... KuLağını tıkasanda ''Seni seviyoruM''deyişime... Yüreğinin sesinden kurtuLamayacaksın... ''Unuttum'' desende Unutamayacaksın! Bir zaman sonra baktığın her yandahayaLim çıkacak karşına... RüyaLarının baş roLünde yaLnız ben oLacağım... Vicdanın sızLayacak İçindeki benseni bensizLiğin azabıyLa yaLnız bırakacak... ''ÖzLemem'' deme! ÖzLeyeceksin... iLikLerine dek işLeyecek özLemin off..çekeceksin dağLarı yerinden edecek yüreğin isyanLara geLecek... ''VazgeçtiM'' deme! Vazgeçemeyeceksin... Ahımı aLdın bir kere... Daha da bakmam gözLerine... Yaşatmam gönLümde ne seni ne de sevgini... Nefret biLe etmem senin gibi birinden! KirLetmem yüreğimi seninLe! SeninLe hesabımız mahşerde orada hesapLaşacağız yürek yüreğe! Ben YANDIĞIM... Ben UNUTMADIĞIM... Ben ÖZLEDİĞİM... Ben VAZGEÇMEDİĞİM... ve Ben SevgiMi YüReĞiNDeN ÇeKMeDiğiM sürece aZaBıNI ÇekecekSiN BeNSİzLiĞiN!!!!!!! Meğer ne zormuş Sensiz yaşamak Bir yarın olmadan devam etmek Ne zormuş Hasretle yanan yüreği Geldi ayrılık bitecek diyerek "Teselli" etmeye çalışmak Ne zormuş... Ayrılığın mıhladım kalbime Unutmam artık hainliğini Razıyım ben kimsesizliğe Yeter ki sen gelme... Bekliyorum istiyorum Ama sen gelme Kalbim alıştı alışacak ayrılığa Gelirsen Ve bir daha gidersen Dayanamaz Gelme!! Artık Çok Geç!!.
|
|
![]() |
| Tags |
| deme, yanmam |
«
önceki Konu
|
sonraki Konu
»
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlı. Şuanki Zaman: 17:25.

Normal