|
|
#1 (permalink) |
|
Üye Numarası: 3
|
![]() eyer bileydim sensizligin bana bukadar aci verecegini sana ayrilik mektubu yazmak yerine kursunu dayardim anlimin sakagina simdi sensiz nefes almakmi sanmaki aliyorum yasamakmi sanmaki yasiyorum hasretin okadar derin bir yara olduki icimde hayalin hala gozlerimin onunde biliyordum affinin olmicani yalvarislarimin hep bosa cikacgini kucuk bir umuttu iste belki geri donersin diye ama olmadi affin yokmus tahmin ettigim gibi bu sevgiye iste canimdan cok sevigim iste buda sana son siirim artik yok bana sevda oyle yazilmissinki sen anlima baskasinda avunmakmi ASLAAAAAAAAA belki care deyil bu son kursun seni unutmaya olmuyor dedimya birtanem ELVEDAAAAA,...... ![]() ![]() ![]() ![]() **alıntıdır**
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Üye Numarası: 1
|
Meydan mi verirdim bu ayrılığa
Bu konu yada mesaj "www.beyforum.net" sitesine aittir.
Bilseydim bu kadar zor olduğunu Bilseydim dünyanın böyle karanlık Bilseydim bu kadar dar olduğunu Dilimden sıçrayan bir kıvılcımın Bilseydim biranda kor olduğunu Bilseydim su anki gönül acımın Senin yokluğunda var olduğunu Meydan mi verirdim... Bilseydim yüzümün dört mevsimi güz İçimin ağlayan nar olduğunu Bilseydim odamın dört duvarı düz Sensiz yatağımın kar olduğunu buz olduğunu Fırsat mı tanırdım bu dargınlığa Bilseydim bu kadar zor olduğunu Bilseydim zindandan daha karanlık Bilseydim hücreden dar olduğunu Boyun mu bükmezdim sitem etmene Bilseydim sükutun kar olduğunu Sebep mi olurdum dargın gitmene Bilseydim küsünce sır olduğunu
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Üye Numarası: 1
|
Gittide gitti sevgilim gitti,
Ardına bile bakmadan gittide gitti, Bu gönül onundu almadan gitti, En güzel ümidimi en güzel yıllarımı çaldıda gitti, Bir gönül oyunu oynamıştı benimle, Kaybeden ben oldum,kendi ellerimle, Yaşamadım böyle derdi daha beter yerine, Başbaşayım talihimin en acı kaderiyle, Beklemek faydasız, dönmeyeceksin, Anladımki beni inandımki beni sevmeyeceksin, Başka bir sevgili bulmuşsun dediler, Korkarım benim gibi onuda perişan edeceksin, Korkarım benim gibi onada mutluluk vermeyeceksin, Bir gönül oyunu oynamıştı benimle, Kaybeden ben oldum,kendi ellerimle, Yaşamadım böyle derdi daha beter yerine, Başbaşayım talihimin en acı kaderiyle,
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Üye Numarası: 3
|
teşekkürler eklemeler için adminim..
|
|
![]() |
| Tags |
| elveda |
«
önceki Konu
|
sonraki Konu
»
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlı. Şuanki Zaman: 17:31.

Normal