|
|
#1 (permalink) |
|
Üye Numarası: 1
|
…bak! Dokunmadan güle, ona bak İncitme sakın ona bak Kokla onu, sev onu bak Gülün ömrü kısadır bak Yaşasın hayatını bırak Açmış yapraklarını bak Nasılda gülüyor bak İncitme sakın ona bak O gül, sana gülüyor bak Seversen sana sunar bak Kokusunu, sevgi diye bak Kokla onu, sev onu bak O gül sana bakıyor Sende ona bak! Alem-i Sır Konu Alem-i Sır tarafından (22-08-2011 Saat 17:46 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Üye Numarası: 3278
![]()
|
…virane bana! Yanar gönlüm aşk ile! Sönmez artık ne çâre. Ocağı gönlüm oldu Yanıyorum bî-çare! Ocaktaki kazanda İçinde kaynayanda Ateş olan odunda Aşktır yakan onu da! Gönlümdeki ocak da Aşk ateşi yanarsa Bu dünyada ve varsa Her şey virâne bana! Alem-i Sır * * * Ne çare: Çaresi yok, elden bir şey gelmez. Ne çare ki, onu durdurmamız mümkün değil. Bî-çare: (Farsça) Çaresiz. Zavallı. Şaşkın. Virâne: yıkılmış ya da çok harap olmuş yapı. Yıkılmış ya da yanmış olan yapılardan geriye kalan, yıkıntı, ören. Ören: Eski yapı veya şehir kalıntısı, harabe, virane.
|
|
|
#3 (permalink) |
|
![]()
|
Ya!Sende? Hadi gel artık, nedir bahane? Bırakıp gittin beni, kime ne! Olsun git sen, bırakıp beni de.. Ama sevgin, işlemiş içime! Sen gitsen de, kalsan da, seninle İki kalp, bir bedenim içimde İlk gün gibi duruyor kalbimde İki kalp olmuşlar bir bedende Sevgi, aşk ve en güzel sözlerde “Ben Seni Seviyorum” Ya! Sende? Alem-i Sır
|
|
|
#4 (permalink) |
|
![]()
|
GİTARIN Vur gitarın tellerine Vuran senin ellerinle Dikkat eyle hislerine Kalbinden gelen sesine Dudaktan gelen nefesine Hepside bir uyum içinde Şarkılar döker dinleyenlere Tut tellerini vur gitarın teline Gelsin kulak verenlerine Girsin onların kalplerine Yer etsin Âlem-i Gönüllerine! Âlem-i Aşk densin sevgilerine! Alem-i Sır
|
![]() |
| Tags |
| alemi, dan, siirler, sir |
«
önceki Konu
|
sonraki Konu
»
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlı. Şuanki Zaman: 17:41.

Normal