|
|
#1 (permalink) |
|
Üye Numarası: 1
|
Güvercinlerin sesi kulaklarımda alışılmış tınıları ile
Bu konu yada mesaj "www.beyforum.net" sitesine aittir.
Simitçiler tepsilerini almışlar,yoldalar Bugünkü paralarını kazanmak için Ekmekçilerin arabaları tek tek dolaşıyor Sokaklarda,sabaha hazırlık Gün ağarıyor şimdi, Güneş ışınları 60* lik açı yapıyor yatağıma Evin kokusu değişiyor tam bilmediğim nedenle Karanlığın yerini aydınlık alınca Sert buzlu camlar sabah ayazına inat eriyor Uykusuz gözlerimden yaşlar akıyor Acı, acı yüreğimi dağladı Yasaksın sen bana anladım Yalvarmak,aramak,istemek boşmuş Yasaksın işte yine bana Ne sensiz gecede, Ne de seni aradığım o gündüzlerde Yoksun yanımda yine Hani yanımda kalıp büyüyecektik beraber Hani panjuru pembe değil de herkese inat Yeşil olan evimizin bahçesinde güllerimizi Yetiştirecektik, çocuklarımız okula giderken Hani son nefesimizde sadece düşlerimizle değil Ellerimiz ve gözlerimiz aynı noktaya bakarken Veda busesini verecektik birbirimize Nerdeee Şimdi mi: Sabah kahvaltısı sesi duyuyorum mutfakta Çocuklar yolda kendilerinden büyük çantalarıyla Annemin sesini duyuyorum uzaktan ''Oğlum kalk geç kalacaksın'' Anne ben hiç uyumadım ki ? Arıyorum... Gece mesaisi yeni bitti anladığım kadarıyla Şimdi gündüz mesaisi var yasak aşkım nerede acaba!!! Coşkun DOĞAN |
|
|
|
![]() |
| Tags |
| bitiyor, gece |
«
önceki Konu
|
sonraki Konu
»
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlı. Şuanki Zaman: 18:13.

Normal