|
|
#1 (permalink) |
|
Üye Numarası: 1
|
Hani sana ilk askımsın derdim ya
Bu konu yada mesaj "www.beyforum.net" sitesine aittir.
Sonmussun.. Bilemedim.. Düsüncelerimiz değisir.. Unuturuz derdin ya Sevemedim.. Senden sonra sevemedim... Hatırlarmısın ellerine yazardın ismimi Kalem kutusunda bile vardı.. Hatta cantana bile yazmıstın.. Cocuktuk iste marifet sanardık... Korkardım elini tutmaya Ya yanlıs anlarsan.. Hayr ben.. ben sadece.. Yakın olmak istedm... Elini ilk tuttugum gunu hatırlıyomusun Tutulmustu dilim.. konusamamıstım bi an... Seninde gözlerinin ici gülüyordu Hadi saklama biliyorum sende heycanlanmıstın.. Hani siirler yazardık birbirimize... masum.. cocukca... Gözlerinin ici gülerdi bakarken.. Kücüktü kalbimiz ama kocaman sevmistik iste Sora seneler gecti Sen yazdıgın siirlere gülmeye basladın ''Ne kadar sacmaymıs'' Dedin Bende güldüm seninle ama Burkuldu bi yanım... Hatırlattım sana.. Hani ismimi ellerine yazardın Ne güzeldi degilmi..(?) Güldün sadece '' Cocukluk iste''.. Sora tutmamaya basladın elimi.. Hergün saatlerce birlikteyken Göremez oldum seni Usul usul uzaklastın Günesin batısı gibi.. Artık sana hersey sacma geliyordu ''Cocuktuk askım buyuduk artık'' dedin Kabul etmis gibi yaptım Ama burkuldu bi yanım.. Sen büyüdün kadın oldun...(!) Bende büyüdüm.. Ama sana ait olan yarım Hep cocuk kaldı.. Ya gercekten bi sacmalıktı ask.. Yada büyüyüp kirletmistik askı.. Ama hani sana hep derdim ya ''İlk Askımsın'' Sonmussun bilemedim..(!) Seneler gecti.. Unuturum sanıyordum ama.. Sevemedim.. Senden sonra sevemedim.. Mert Babataş |
|
|
|
![]() |
| Tags |
| senden, sevemedim, sonra |
«
önceki Konu
|
sonraki Konu
»
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlı. Şuanki Zaman: 18:50.

Normal