|
|
#1 (permalink) |
|
Üye Numarası: 1
|
Kalbimi söküp atasım geliyor anne
Bu konu yada mesaj "www.beyforum.net" sitesine aittir.
Yoruldum arık akıntıya karşı kürek çekmekten Oysa sen bana hep sevgiyi öğütlemiştin Ama hiç karşılıksız bir sevdanın olacağını söylememiştin Neden onları da anlatmadın anne Belki anlatsaydın, Bu kadar çok acı çekmezdim şuan Aklıma kötü kötü şeyler geliyor anne Her gece rüyamda bir uçurumun tam ortasındayım İnce bir dala tutulmuş çırpınıyorum olduğum yerde Ve birden sen geliyorsun Kurtulmanın tek yolu sevgidir diyorsun Ve geldiğin gibi tekrar yok oluyorsun Senden sonra bir vefasız geliyor İsmini sorma bana,ismi lazım değil Önce elini uzatıyor Sonra tam tutacakken geri çekiyor aniden Bir daha çekmeyeceğini söyleyip geri uzatıyor Bu seferde ben güvenip uzatamıyorum elimi Güvenin olmadığı yerde hiç sevgi olur mu anne Kan ter içinde uyanıyorum aniden ve Kalbimin sızısından bir daha da uyuyamıyorum Oysa ben bir zamanlar en çok geceleri severdim Çünkü geceler masumdu, Geceler ve yıldızlar sırdaşımdı Şimdi ise bir vefasızın kızı girdi hayatıma Ve hayatımı zindana çevirdi Nefes bile alamıyorum artık Geceler ve yıldızlar halen sırdaşımda Yalnız kalmaktan korkuyorum artık Onun için hiç gece olmasın istiyorum anne Güneş hiç batmasın Ne zaman kendimle baş başa kalsam O geliyor aklıma ve çıkarıp atamıyorum bir kenara Gecelerimi ben geri istiyorum artık. Neden bana unutmayı öğretmedin anne Sende yoksa geçmedin mi bu yollardan İnsanların vefasız olabileceğini bilmiyor muydun anne Neden böyle olduk şimdi anne Ya sevmeyi başaramadık Yada insanlar sevmeyi unutmuş be anne Anlatırdın ya hani bana küçükken Leyla ile Mecnun’u, Kerem ile Aslı’yı Onlar yalanmıydı yoksa anne Öyle bir sevda yokmuydu Şimdi bakıyorum etrafıma İki günlük yanılmalara aşk diyorlar Aşk bu kadar basitimiydi ki anne Köşe başlarında yaşanacak kadar Yoksa aşk değil de insanlar mı Bu kadar basitleşti anne. Susma öyle anne cevap ver bana Yoksa istemediğim şeyler geliyor aklıma Artık sevgiden ümidim kalmadı nerdeyse Sevgi olmadıktan sonra yaşamak niye ki anne Keşke sevginin bu kadar kötü yanlarının da olduğunu öğretseydin bana Belki o zaman bu kadar acı çekmezdim Anne… Sakın sana sitem ettiğimi düşünme Senden başka kimim var ki benim derdimi dinleyecek Bir çıkış kapısı göster bana anne Yada kalbimi sök al Sevgi nedir bilmezlerin içinde Her gün ölmektense Bir gün ölürüm daha iyi ANNE… |
|
|
|
![]() |
| Tags |
| anne, neden, ogretmedin, sevgiyi, tam |
«
önceki Konu
|
sonraki Konu
»
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlı. Şuanki Zaman: 19:02.

Normal