|
|
#1 (permalink) |
|
Üye Numarası: 1
|
Sana dönmemin imkânı yok artık Gök kubbeyi önüme sersen Yıldızları başıma taç etsen Sana dönmemin imkânı yok artık Bir mecnun olup çöllere düşsen Aşkımdan deli divane olup ölsen Sana dönmemin imkânı yok artık Son nefesinde bir tek beni dilesen Yalvarsan ağlasan ahhh; etsen Son bir defacık göreyim desen Sana dönmemin imkânı yok artık Kapıma gelip son bir umut dilensen Uykuyu gözlerine haram etsen Sana dönmemin imkânı yok artık Haberini alıyorum çok mutsuzmuşsun Bensizlikten de çok yorulmuşsun Her gün el açıp; Allah'ından beni diliyormuşsun Sana dönmemin imkânı yok artık Çok severken ayrılığı sen seçtin Beni can evimden vurdun gitmiştin Ardındaki bi çareyi hiç görmemiştin Senin yüzünden sürgünlerdeyim şimdi Oysa ben bir tek seni sevmiştim Hayallerimi hep senle süslemiştim Şimdi yalvarsan da yakarsan da çok geç Sana dönmemin imkânı yok artık İster gurur yapıyor de her ne dersen de Kırıldı bitti her şey anla bunu sende Sana dönmemin imkânı yok artık Haykırıyorum sana umudun kalmasın Artık benden yana O masum kız öldü senden sonra Sana dönmemin imkânı yok artık O güzel günler hatıralarda kaldı Hayallerimiz vardı onlardan geriye kırıntılar kaldı Sana dönmemin imkânı yok artık İmkânı yok artık… İmkânı yok artık… O güzel günleri getirmenin imkânı yok artık Yaşandı ve bitti Ama acısı çoook derindi Geriye dönmemizin imkânı yok artık Sana dönmemin imkânı yok artık… |
|
|
|
![]() |
| Tags |
| artik, donmemin, imkani, sana, yok |
«
önceki Konu
|
sonraki Konu
»
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlı. Şuanki Zaman: 06:57.

Normal