|
|
#1 (permalink) |
|
Üye Numarası: 1
|
Herşey seni seviyorumla başlar
Bu konu yada mesaj "www.beyforum.net" sitesine aittir.
seni sevmiyormuşumla biter . . şimdiki zamanlar mişli dile döner . . Ne değişir ne geçer de dil değiştirir yürek neden vazgeçer seviyorken ? Seni bırakmayacağım cümleleriyle devam eden Sensiz olmazla süslenen kelamlar Ne olurdu da nasıl olur da Bitti denir , son nokta konur ve.. Çeker gidilir ? Sevmiyordun neden geldin ? Sevmiyordun neden seviyorum dedin ? Bu da bir günah değil mi ? Seveni aldatmak değil midir Seviyorum'larla . . Tanrı onlara da gösterir mi bunun vebasını ? Sevenin de yanında olur mu bir gün ? Seviyorsun neden gidiyorsun ? Gitmek zorundayım diye birşeymiş . Yok gitmek diye bir şey sevgide ! Gidemezsin seviyorsan ; Seviyorsan üzemezsin sevdiğini Kıyamazsın onun asık yüzünü görmeye Dayanamazsın ağlamasına kırılmasına . . Bırakamazsın öylece . Çünkü bilirsin sevdiğinden gelen acı Başka türlüdür ; kalpte başka sancı . Her an düşünür üzülmesin diye yapamazsın böyle bir kötülük Mutlu etmek için elinden geleni yaparsın . Seviyorsan gitmezsin ; kalırsın . Yoruldum sıkıldım bıktım yoktur Gerçek Sevgi'de . Temizce masumca seversin Her an onu mutlu edebilmek için çabalarsın Ve.. Yorulmazsın . Her daim seni üzse de üzsün dersin Çünkü kalbinde onu seversin Ve.. Sıkılmazsın . Her gördüğün yüzde onu anımsamak istersin . Ona dair herşeyler bile seni mutlu etmeye yeter . Dilinden düşmez adı . Ve.. Bıkmazsın kalbinin diğer yarısını . Ayrılık'n A'sı geçmez gerçek sevgide . Kim dayanabilir ki böyle acı bir gerçeğe ? Gerçek değil ki zaten Olmaz ayrılık ayrı kalma hüzün . . Dersin , söylersin , hıçkırırsın . . Vee gitmek isteyen gider . Durduramazsın hiçbir sözünle , dokunuşunla , bakışınla . O zaten gitmiştir yüreğinden ; Geriye sadece birkaç kelime ile ifade etmek kalmıştır . Gitmiştir , gittiğiyle birçok şeyi götürmüş yitirilmiştir . Bir seviyorum'da bunca anlam yüklüyken Sevmiyorum'la yük dolusu acılar koyup gidilmiştir . Bugün ne kaldıysa dilimin ucunda ; söyleyemediğim Sen / Son çırpınışlarımla beraber Heba oldu uğrunda . . |
|
|
|
![]() |
| Tags |
| ayrilik |
«
önceki Konu
|
sonraki Konu
»
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlı. Şuanki Zaman: 06:57.

Normal