|
|
#1 (permalink) |
|
Üye Numarası: 1
|
Seni öyle seviyorum ki;
Bu konu yada mesaj "www.beyforum.net" sitesine aittir.
Tarifi mümkün değil! Seni öyle seviyorum ki; Dilim tutuluyor anlatılır değil! Lugat yetersiz kalıyor Ah be canım! yetersiz Denizler mürekkep olsa Bütün ağaçlar kalem olsa Yer gök boşluk kağıt olsa İnan sevdiğim yetersiz Seni öyle seviyorum ki; Elim titriyor anlatılır değil! Gözümün gördüğü her şey sen Konuştuğum her kes sensin Ayaklarım sana diye yürür Kalp atışlarım seni zikr ediyor Taş toprak dokunduğum sensin Seni öyle seviyorum ki; Bedenim titriyor anlatılır değil! Çileye sen diye sarıldım Derdi sensin diye kabullendim Göz pınarlarım sana Ömrümü sana biçtim Seni öyle seviyorum ki; Kalbim titriyor anlatılır değil! Hayalleri senli diye sevdim Bütün resimleri sen diye öptüm Denizleri sevdim gözlerin mavi diye Anla sevdiğim anla Yazmaya gücüm yok Her şeyi ama her şeyi Sen diye sevdim Suyu ekmeği havayı Ya anla işte... Seni öyle seviyorum ki; Yüreğim titriyor anlatılır değil! Dualar ediyorum dualar Bir gün de olsa Bir an bile yeter görsem Kollar sonsuzluğa açılmış Seni diliyor tir tir Seni öyle seviyorum ki; Ruhum titriyor anlatılır değil!.. |
|
|
|
![]() |
| Tags |
| oyle, seni, seviyorum |
«
önceki Konu
|
sonraki Konu
»
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlı. Şuanki Zaman: 07:08.

Normal