|
|
#1 (permalink) |
|
Üye Numarası: 1
|
Anladım ki bugünler de iki kişilik yaşıyorum.
Bu konu yada mesaj "www.beyforum.net" sitesine aittir.
Aşkımı iki kişilik yaşıyorum. Hem senin bedenin hem kendi bedenim için. Tek bedende çift kişilik yaşıyorum... Çünkü SEN yoksun... Sen yanımdaymışsın gibi sana sarılır gibi hıçkıra hıçkıra ağlıyorum... Üşüdüğümde sana sarılıyormuşum gibi sarılıyorum yorgana biraz daha ısınabilmek için... Senin yanında uyuya kalıcakmışım gibi biraz daha yerleşiyorum yatağıma... Kendi kendime gülmeye başlıyorum sonra... Senin yaptığın espirilere güler gibi basıyorum kahkahayı... Tek başıma yürüyüşlere çıkıyorum. Deniz kenarında buluyorum kendimi. Başlıyorum dalgalara anlatmaya. Sana söyleyemediklerimi söylüyorum onlara. İçimde biriktirdiğim sevda bulutlarının yağmura dönüştüremediklerini anlatıyorum dalgalara... Tek başıma şöminenin başına geçip sanki karşımdaymışsın gibi kadehimi sana kaldırıyorum ; - " BANA YAŞATTIĞIN BU TEK KİŞİLİK AŞKA " diyorum. Ve bu gece yine sana içiyorum... Yüreğim buna daha ne kadar dayanır bilmiyorum... Kalbim senden ne zaman vazgeçer onu da bilmiyorum... Bildiğim tek şey ; YÜREĞİM sevdiği kadar taşır yüreğini... Ve SEVDİĞİN kadar bekler gelmeni... |
|
|
|
![]() |
| Tags |
| beklerim, gelmeni, kadar, sevdiqin |
«
önceki Konu
|
sonraki Konu
»
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlı. Şuanki Zaman: 07:27.

Normal