|
|
#1 (permalink) |
|
Üye Numarası: 1
|
Bu Son
Bu konu yada mesaj "www.beyforum.net" sitesine aittir.
Dün akşam... Eskiden beraber geçtiğimiz yollardan Son defa yürüdüm bir başıma Hem yalnızdım, hem hüzünlü... Hep ikimiz geçerdik Bu taşlık dar yollardan İlan-ı aşk ederek birbirimize Sarmaş dolaş iki sevgili. Kaybolurduk yavaşça, Gecenin hüznü ile kararmış Yarı aydınlık sokaklarda... Kıskanırcasına bakardı bize Koca bir günün Yorgunluğunu atmaya çalışan Küçük kuşlar... Gecenin karanlığından Bizi seyrederlerdi Ama... şikayet etmeden... Alışmıştı artık herşey bize Küçük kuşlar, ağaçlar, evler Toz toprak içindeki dar yollar Küçük büyük tüm taşlar... Uzun yıllara tanık olmuş Ve herşey gibi kendini Zamana teslim etmiş Yarı yıkık köhne evlerin Alçak duvarlarına oturup Birer sigara içerdik... Ama bunlar yok artık Hiçbir zaman da olmayacak Sen beni bırakıp gittin Sessizce uzaklara Belki haklıydın, belki değil Ama bütün bunların Hiçbir önemi yok artık Sen yoksan ben nasıl olabilirim... Hani son görüşmemizde İyi olacağım demiştim ya Yalandı, tatlı bir yalan Sadece sen üzülme diye söylenmiş Zaten artık doktora da gitmiyorum Son gittiğimde anladım tüm gerçeği Gözlüklerinin üstünden Şöyle bir bakıp Başını yavaşça önüne eğdi Konuşmak istedi usulca Boğazında düğümlendi kelimeler Hiç üzülmedim biliyor musun? Allah'ın takdiri bu Yavaşça kalktım yerimden Allahaısmarladık dedim Sonrasını boşver Öylesine dolaştım her yerde Sahi... dün akşam Kapınızdan da geçtim son kez Puslu bakan gözlerimle Kapınıza baktım boş boş... Kimsecikler yoktu sokakta Yalnızca son yolculuk için Beni uğurlamaya çıkmış Hayalin vardı ağlamaklı... Şimdi yine yapayalnızım Kimseler yok yanımda Hiç kimse silmiyor Dudaklarımdan süzülen kanı Kimseler eğilip öpmüyor beni Istırabım çok fazla benim Canım çok yanıyor ama yine de Son bir kez daha Görmek istedim beraber olduğumuz Tüm yerleri, *****ları... Şimdi çok uzaksın bana Ben ise daha uzağa gidiyorum Biz diye bir şey yok artık!.. Senden son bir isteğim var Sendeki tüm resimlerimi Ve mektuplarımı yak gitsin.. Arada bir hatırlarsan O bana yeter Onlara bakıp da daha çok Üzme kendini olur mu? Güzeldi herşeyimiz belki Ama güzel şeyler Anılarda kalmaya mahkumdur Bunlar da benim son anılarım, Kalan birkaç günümde Bunlar avutacak beni... Gezdiğim tüm yollar boyunca Hayalin eşlik etti bana Şimdi O'da yok artık O'da sessizce terk etti beni Koskoca bir evrende Bir başımayım Gözlerim eskisi gibi görmüyor Korkuyorum... Ve sen bir gün yıllar sonra Yürürken bu yollarda Hayalim karşılarsa seni Bir köşe başında ansızın Sakın ağlama olur mu? Sadece tebessüm et Tüm güzel günlerin hatırına... Benden bu kadar sevgilim Artık gitmem gerekiyor.. Ölüm meleği geldi.. Kapımda bekliyor Zamanıdır artık.. Hoşça kal Annem, Ağabeyim Evim,Yurdum, Dünyam Boynu bükük hayallerim, Hepiniz hoşçakalın Son defa Allahaısmarladık... |
|
|
|
![]() |
| Tags |
| son |
«
önceki Konu
|
sonraki Konu
»
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlı. Şuanki Zaman: 07:31.

Normal