|
|
#1 (permalink) |
|
Üye Numarası: 1
|
Küçükken yaptığım kağıt gemiler var ya?
Bu konu yada mesaj "www.beyforum.net" sitesine aittir.
İşte bütün hayallerimi bindirdim onlara. Biraz gittikten sonra başladı tek tek batmaya, Hangisine el uzatsamda kurtarsam söyle bana.. Küçükken yaptığım uçurtmalar var ya? Hani kuyruğuna dileklerimi yazdığım güle oynaya.. Bir akşam yeliyle gitti onlar da uzaklara, Sadece bakmak geldi elimden, ağlaya ağlaya.. Arkadaşlarla koştuğumuz tozlu yollar var ya? Birazına kadar gidip geri döndüğümüz sonra.. Hep daha ileri gitme ümidimizde kayboldu, Zamanla ve girince birden bir çıkmaz sokağa.. Gece tepelere kaçıp sohbetlerimiz var ya? Hıçkıra hıçkıra ağladığımız bazen onlarda Birbirimizi avuttuğumuz sözlerde kaybolunca Son trende veda etti bu istasyona.. Bir keresinde çıkıp haykırışımız tüm sokağa İlk aşkımızı beraber ve sessizliği parçalarcasına Duyup çıkması aşklarımızın camlara Sonra babalarının o sinirle kapılara Kovalaması bizi tüm sokak-cadde boyunca Yine de haykırışımız sevdiğimizi dayak pahasına Belki beni hayatta tutan son sey: Tekrar aşık olmak ve anlatmak hikayelerimi sana Ve paylaşmamız birbirimizle tüm olanları; Bazen gülüp, bazen ağlaya ağlaya... |
|
|
|
![]() |
| Tags |
| gemiler, kagit, kucukken, var, yaptigim |
«
önceki Konu
|
sonraki Konu
»
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlı. Şuanki Zaman: 07:41.

Normal