|
|
#1 (permalink) |
|
Üye Numarası: 1
|
Nereye be kara çocuk
Bu konu yada mesaj "www.beyforum.net" sitesine aittir.
Daha kim bilir ne sevdalar yaşayacaktın Daha nice hayal kırıklıkları görecektin belki de Özleyeceksin ayrılırken bu şehri Sokaklarını, insanları, zalimliklerini özleyeceksin Birden bire yağan sağanağa inat yürümeyi özleyeceksin Hani gözyaşlarını kapatırdı ya o yağmur Bu sıcaklığı özleyeceksin belki de Evet gideceğin yerde de var o yağmurdan Ama kendini göstere göstere geliyorum Diyen yağmuru ne eyleyesin ki sen? Boğazı göremeyeceksin mesela En büyük kozunu kaybettin sen be kara çocuk Artık bakıp gülemeyeceksin engin mavi derinliklere Onun göremediği güzelliği sende göremeyeceksin artık Daha ayrılmadan özlenir mi bir şehir Gün sayıyorum artık Hiç aklıma gelmezdi senden ayrılacağıma üzüleceğim Parmak uçlarımdaydın sen benim be İstanbul Gözyaşlarımda, avuçlarımın içinde, Söylediklerimde, anlattıklarımdaydın sen… Ciğerimin üzerine bir şeyler çöktü sanki Sanki yeniden aşık olmuş da yine reddedilmiş gibi Aşık mı oldum sana ne Ret mi ediyorsun, kovuyor musun beni yanından Alıştım sanmıştım be İstanbul Koymaz sanıyordum artık kovulmak, reddedilmek 4 senelik aşkım, defol mu diyorsun şimdi bana? Olsun be İstanbul’um kim bilir daha seni kaç kara çocuk sevecek Kim bilir daha kaç kişi kovacaksın yanından Gideriz be İstanbul Belki içerimde bir yerlerde ukden kalır ama Bunu da unuturuz tıpkı diğerleri gibi Arayı çok açmayalım ama olur mu İstanbul Ara sıra bize gelirsin Sana söyle güzel bir ekmek arası yaparım Yanında çay da cabası Kopmak zor be İstanbul İnan çok zor İlk kez senin havanda düşündüm intiharı ben İlk kez seninle tanıştım psikologla İlk kez senle bu kadar büyüdüm ben Ve ilk aşkımı yaşadım tekrar seninle Arayı çok açma İstanbul Yolun düşünce mutlaka gel tamam mı? |
|
|
|
![]() |
| Tags |
| bir, daha, gitmeden, ozlenir, sehir |
«
önceki Konu
|
sonraki Konu
»
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlı. Şuanki Zaman: 07:42.

Normal