|
|
#1 (permalink) |
|
Üye Numarası: 1
|
![]() Vakit gece yarısı, Yine sensizim. Yatağıma uzanmış Şampanya rengindeki Duvarda asılı Resmine bakarak Seni düşünüyorum. Ara sıra duvardaki saat Sessizliği bozarak Seni alsa da elimden. Tekrar seni hayalime alarak düşünüyorum. Boğazımda bir acı var. Ağlamak istiyorum. Sen söylerdin bana " sen ağlayamazsın, gözsyaşların kalpte birikip dem olup, kabuk bağlar, kalbi tıkayıp felç eder " diye. Bak gözyaşlarım duruldu. İşte ağlıyorum. Dökülen birkaç damla Gözyaşı yanağıma uğrayıp Dudağımda ***** kuruyor. Gözyaşlarımın tuzlu, buruk bir tadı var, Çekiyorum içime Seni öper gibi. Vakit geldi galiba. Gözlerim kapanıyor. İçime bir yorgunluk çöküyor. O kadar ölümü isteyen ben Ölümden korkuyorum. Öyle hasretim ki sana. Hasretim doğadaki renklere, Kelebeğe, ben olan toprağa, Kuru yaprağa, ağaçlara, dallara. Sensizliğimde arkadaş Olduğum yatağa Öyle hasretim ki. Ölmek istemiyorum Sen olmadan... Hani hasretler yaşanırya Hiç bitmeyen Hani uzun yollar olurya Sonu gelmeyen Hani yuce dağlarda kar olurya Hiç erimeyen İşte ben seni öyle seviyor Ve öyle özlüyorum... |
|
|
|
![]() |
| Tags |
| adi, ayriligin, beyaz, bir, gul |
«
önceki Konu
|
sonraki Konu
»
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlı. Şuanki Zaman: 07:47.

Normal