BeyForuM
Eski 10-04-2010, 03:50   #1 (permalink)
BeyForuM
Owner
BeyForuM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye Numarası: 1
BeyForuM isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.
Standart Yaşarken ölümüm senin Eserindir..

Bitti sonunda sonu güzel her şey gibi bu da bitti

biraz acı biraz keder birazda gözyaşıyla birlikte sonsuz karanlığa bitti sevdam bumu olmalıydı acaba ?

Oysa nede güzel geçmiş o güzel günler acı tatlı ne hatıralarımız oldu arkasından bakıp ağlayacağımız ağlayacağımız diyorum çünkü biliyorum sende benim gibi ağlayacaksın kaybettiğimiz sevdamıza bumu olmalıydı !

Izdırap dolu günler başlayacak benim için ne nefes alıcam nede bir tepki vereceğim hayatayüreğim kanıyor ama canımı yakmıyorgözlerim bakıyor ama görmüyor kimseyi ellerimse bir boşlukta soğuktan buz tutmuş bumu olmalıydı?

Ağlıyorum ama hıçkırmıyorum küfrediyorum ama isyan etmiyorum seviyordum ama sevmiyordum bumu olmalıydı ?

Bitti sonunda sonu güzel herşey gibi buda bitti

gecelerim sabahlara karıştı uykumda adını sayıklarken uynadığımda gözlerimden akan yaştanesini kaybettim bumu olmalıydı!

Hayat'a bakışımınefes alışımıgülüşümüağlayışımıhüzünlenişimihırçınla nığımıbağırışımısuskunluğumu bunları seni kaybetiğim gün kaybettim

Belkide bir daha bulamayacağım bu duygularımı belki hiç yaşamayacağım belkide yarınım olmayacak gerçi bgunüm olmadan yaşıyorum sensiz yarını nasıl yaşayayımki bilmiyorum Bumu olmalıydı?

ruhum ölmüş bedenim yaşıyor

kalbim atıyor ama çarpmıyor

ellerim dokunuyor ama hissetmiyor

ey dostum söyle bana ben nasıl yaşayayım onsuz

ölüm son çare belki ama hayatta ölünecek sevgiliyi bulmak la kaybetmek arasında yaptığımız hataları günaha çavirmek hem aptallık tır hemde eğitimsizlik seviyorsan sonu dek seveceksin o seni sevmesede umut ederek bekleyerek yüce rabbimiz bir gün görecek yüreğindeki sevgiyi ona göre pay biçicek sana ...
Bu konu yada mesaj "www.beyforum.net" sitesine aittir.
BeyForuM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Tags
eserindir, olumum, senin, yasarken

Seçenekler
Stil