|
|
#1 (permalink) |
|
Üye Numarası: 1
|
söylesene sevgili;sen hiç karşında dururken bir nefes kadar yakınken dokunamamak nedir bilirmisin...!!!!
Bu konu yada mesaj "www.beyforum.net" sitesine aittir.
hiç düsündün mü..! gözlerinin içine baktığın halde seni seviyorum diyememek nedir bilirmisin...!!!! sarılmak kollarının arasında kaybolup gitmek için kendini tutmak nedir bilirmisin...!!!! dudakları tam karşıdayken elini uzatsan dokuna bilecek kadar yakınındayken öpememek sarılamemak nedir bilirmisin...!!!!! nereden bileceksin sevgili...!!!sen hiç benimkadar sevdin mi birini...!!! gözlerine bakarak sevdigini söyledinmi!!! boynuna sarılarak kollarının arasında bırakma beni diye ağladın mı!!! terk edip gittiginde arkasından duvarları yumrukladın mı!!! geri dönmesi için bütün yolları denedin mi!!! sen sevgili sen evet sen...!!!sen hiç benim kadar sevdin mi...!!!! naslda tuttum kendimi ağlamamak için...!!! gözyaşlarımı birkez daha göstermemek için yüzümdeki sahte gülücükler çoğaldıkça içime akan gözyaşlarımla kalbimin kireçlenmesini hissetirmemek için nasıl direndigimi görmedin mi...!!!!sana dokuna bilmek için çabaladığımı...!!!! boynuna sarılıp ağlamamak için nasıl direndigimi görmedin mi...!!!!gözlerim gözlerine her deydiğinde nasıl çırpındığımı görmedin mi...!!! keşke keşke...!!!!keşke sadece bir kere sana sarılıp gözyaşlarımı içime atmak yerine dışarı dökebilsedim keşke sadece birkerde olsa gözlerine bakıp seni seviyorum diyebilseydim...!!!!ve keşke bana birkere bakıp küçük bir tebessüm edebilseydin...!!! ama sen benim gözlerime hiç bakmadın ki...!!!! hiç görmedinki...seni halan çok sevdiğimi anlatmama izin vermedin ki...!!! sen bakmadın bende sustum...!!!!sen sustun ve ben bittim...!!!! |
|
|
|
![]() |
| Tags |
| dusundun, hic |
«
önceki Konu
|
sonraki Konu
»
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlı. Şuanki Zaman: 08:10.

Normal