|
|
#1 (permalink) |
|
Üye Numarası: 1
|
*°*
Bu konu yada mesaj "www.beyforum.net" sitesine aittir.
TeK BiR hAyaliM biLE yoK Sessiz Ve Derin Bir Boşluktayım Düşüyorum Sürekli Karanlığın İçinde Düşüyorum... Gün Geçtikçe Ömrümden Ömür Gidiyor Susuyor Konuşamıyorum Kimseye Derdimi Söylüyemiyorum Ağlıyorum Olmuyor Gülüyorum Olmuyor Susuyorum Olmuyor İçimdeki Yanan Ateş Sönmüyor Gün Geçikçe Ölüryorum Sessizlik Hakim Oluyor Yüreğime Bazen Dokunsalar Ağlayacak Gibi Oluyorum Bazende Çocuklar Gibi Mutlu Ama Yine Yanlızım Yanlızlığımla İç İçe Karanlık Kuyuda Bekliyorum Birgün Gelecek O Karanlık Kuyudan Beni Biri Çıkaracak Diye Ölene Dek Bekleyeceğim O Karanlık Kuyuda Bir Başıma Sessizce Ve Yanlız Ama Şunu Biliyorum Bir Gün Gelecek O Karanlık Kuyudan Çıkacağım O Kuyudan Çıkacağım... Yine Sabah Oldu Yine Yıldızlar Kayboldu Sessizce Yine Hava Işımaya Başladı Yavaşça Ve Yine Yeni Bir Gün Oluyor Şu Karanlık Kuyuda Bu Şehir Beni Yıprattı Artık Dayanamıyorum Onsuz Yaşamaya Deliriyorum,Bağrıyorum,Ağlıyorum Ama Olmuyor Bu Böyle Geldi Böylede Gidecek Biliyorum Hayat Yaşamak Ne Kadar Kolay Bazıları İçin Ama Benim İçin Artık Çok Zorlaşmaya Başladı Nefes Alamıyorum Onsuz Yapamıyorum Dayanamıyorum Durmuyor Deli Yüreğim Artık Olmuyor Olmuyor Olmuyor Tükendim... Yanlızlığımla Baş Başa Sessizce Durup Düşünüyorum Bir Ona Bakıyorum Bir Bana Bana Baksanız Deli Gibi Seven Canını Bile Sevdiği Uğrunda Verecek Biriyim Ona Baksanız Haberi Bile Yok Düşüncelerimden Ama Sonunda Herşeyden Haberi Olacak Ama Çok Geç Olacak Cahildim Dünyanın Rengine Kandım Hayale Aldandım Boşuna Yandım Seni İlel Ebet Benimsin Sandım Ölürüm Sevdiğim Zehirim Sensin EvveLim Sen Oldun Ahirim Sensin Benim Hala Senin İçinde Olmadığım Tek Bir Hayalim Bile Yok |
|
|
|
![]() |
| Tags |
| bile, bir, hayalim, tek, yok |
«
önceki Konu
|
sonraki Konu
»
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlı. Şuanki Zaman: 08:26.

Normal