|
|
#1 (permalink) |
|
Üye Numarası: 1
|
hiç bir anlam veremedigim çok ani gelen
Bu konu yada mesaj "www.beyforum.net" sitesine aittir.
amansız bir veda' dan geriye ne kalmışsa artık hiç bilmediğim ama yabancı gelmeyen tanıdık bir yüzümle bakıyorum şimdi kendime nedeni; kendi içimde benim söylediklerime sağır ama; onun söylediklerine benim etki edemediğim kalbim mantığımın tüm sınırlarını ve bütün söylemlerden uzak en can alıcı kelimeyi ayrılığı bütünleştirmişsin kendi dilinde üzerimize ben hiç yokmuşum gibi sende sen dik; sen dik; ayrılık elbisemi en kıymetli terzimdin benim sen dikersinde ben nasıl giymem damatlıgımın yerine ayrılık smokinimi oysa yetişebilirim sanmıştım bütün geç kalınmış trenlere oysa nefesimi kesen istanbulun havası degilmiş belki çok geç ama anladım bütün belkilerimi kurşunlara dizdiren sendin keşkelerimin sebebi şimdi ise o kurşunlanmış belkilerimi keşkelerimin bogazına kör düğümledim son bir belki'm kaldı gözlerimdeki hazinemde bıraktıgın onuda bu cümlemde harcadım adın Gülsün en kıymetli yanımı harcadın adın Gülsün ey yar sen ağlama halime istemem bir damla gözyaşını düşmesin! alıştırdığın sensizlikten ben düşerim her gün bin bir dile varsın bir delinde ben olaydım yar! eyvallahım yok sana cıkan bir yolum yok nasılsa! geri dönmüşüm sönmüşüm ölmüşüm kime ne! sevmişim yanmışım el ne bile cok zaman sonra anladım geç kalınmış bir masaldı benimkisi gözlerimde aşka acılan perdeler tüm anlamlarından ayırıp hayatı seni yaşamaktı bütün gayretim gözlerinin rengine bütünleştirip sevdayı dalgalı saclarını savuran içimde büyüttüğüm rüzgarımmış bilemedim ben senin denizlerinde amansız okyanuslarımı yitirmişim seni kendinde bulamazken bile körmüşüm... aydınlıgın anlamını bilmeyen bir amaanın gözlerinde aramışım kendimi ve seni en gizli öznesi yapan bir adam vardı küçük umutlara Virgül koymayı unutan ve ayrılıkların ardına... 3 noktayı bir türlü ekleyemeyen bir şaiirin vardı. noktalama işaretlerinden habersiz en suskun harflerini kafiyelerine ayak uyduran şiirlerine 1 sesli harfi 3 sessiz harfe yasaklayan Şairin bendim.. bütün noktalarımı noktasız bırakıp gittin bense sadece ruhumu yitirdim seninle beraber şimdilerde mantığımın anlamadığı bir dilde susuyorum benden vazgeçip bensizliğimi Yar!! edindin kendine ben yapamadım yar en korkak yanımdın en büyük zaaafım olmuştun her gün aynı kabuslarla uykusuzluk uyumuştu gözlerimde bugün geri istedim TANRI'dan bütün dualarımı Adın gülsün adsız halime! Cansızım hadi sen durma git ben kanarım bizim yaralarımızla senin yerine! gitmesen aklımdan olucaktım! kalmasan kalbimden!! ve nihayi karar gittin en kırık dallarımdan tutup Canımı Sızlattım sen bilmedin katilimdin failim sendin sustum oysa beni sen öldürdün benim ellerimle... |
|
|
|
![]() |
| Tags |
| beni, benim, ellerimle, oldurdun, sen |
«
önceki Konu
|
sonraki Konu
»
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlı. Şuanki Zaman: 08:30.

Normal