|
|
#1 (permalink) |
|
Üye Numarası: 1
|
*Bir yemin sözüm vardı sana* *geçmişimle geleceğim arasında ki işte o liman da* *saati gelmiş vapuru kaçırma telaşı olmadan içimde* *bekleyecektim güvercin inişini avluma..* *sana uyanışlarımın çapaklı gözleri açılmadan* [/b] *boşa sarılan kollarımın huysuzluğu dinmeden* *sol yanımda ki soğuk yastığıma akıttığın gözyaşı lekesi **silinmeden..* *bir yemin borcum vardı ellerim ellerine değmeden..* *dağ gibi üzerime devrik yalnızlığımın koyaklarında efsunlu* [/b] *tiz sesinin ötüşünü sakladığın kuş kanadında özgür* *suskun mütevekkil yorgun bedenimin şahdamarında* *yeryüzüne depremler düşürecek..* *boynumun vebali bir yemin borcum..* *biz bu sevdayı..*[/b] *henüz koklanmamış* *tomurcuklarında yedi renk filize durmuş* *faydasız yılların bağ bozumu arifesinde* *ağır bedellerin beyaZ şakaklarımızda büyüttük..* *biz bu sevdayı..* [/b] *kaçak gecelerin küf kokan sokaklarında* *nankör mermilerin bağrımıza hunharca gömüldüğü* *kelepçeli ellerimizde sabırla inatla hırsla..* *çat diye çatlayacak iki yüreğin tam ortasında yeşerttik..* *şimdi bir mevsim ki hazan..* *dallar çıplaklığına ağlarken sessizce* *karıncaların yaz boyu koşuşturmaları meyvesini vermişken* *hırçın kartalların kanatlarında sıcak iklimlere göçe durmuşken umutlar* *tüm takvim yapraklarını yakarcasına..* *eylül sarısına nispet yeşile boyuyorum zamanı..* *bir yemin borcum vardı sana..* [/b] *yalnızlığının dipsiz kuyularına atıyorum kendimi* *ses veriyorum gecene* *eteklerimdeki tüm taşları hasretine mesafe çeken yollarıma ekerek* *uzak iklimlerden bulutlara yükleyip göz yaşlarımı* *sözümü tutuyorum..adam gibi..* *leke sürmediğim sevdanı avuçlarımda nefesimle ısıtıp **saçlarına yağıyorum* ![]() *KALDIR BAŞINI* *GÖZÜM BORCUMU ÖDÜYORUM* |
|
|
|
![]() |
| Tags |
| bir, sana, sozum, vardi, yemin |
«
önceki Konu
|
sonraki Konu
»
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlı. Şuanki Zaman: 08:54.

Normal