|
|
#1 (permalink) |
|
Üye Numarası: 1
|
[/b][/i] Büyümemizle birlikte kirlenen dünyada tek kirlenmeyenim O'ydu; tek felsefem O'na aitti. Benim hayatımdaki en büyük yer O'na ait, o benim hayatımın kadını...[/b][/i] [/b][/i] Sevgi neydi?[/b][/i] Sevgi iyilikti, Dostluktu; Sevgi emekti... [/b][/i] sevgi emekmiş...[/i][/b][/b][/i] [/b][/i] [/b][/i] ilyas:asyam.. al yazmalım..[/b][/i] asya(iç ses): samet baba demişti.. onu babalığa seçmişti.. sevgi neydi? sevgi iyilikti, dostluktu. sevgi emekti.. ilyas:asya asya(iç ses): durursam bir daha kurtulamam..[/b][/i] ilyas(iç ses): ziyanı yok, gülüşü yeter bize.. asya(iç ses): yüreğim kaydıysa günah mı? ilyas(iç ses): çamura saplansam yardıma gelir misin? asya(iç ses): elini tuttum.. sıcacıktı.. yüreği elimdeymiş gibi.. ilyas(iç ses): elinden tutuversem benimle gelir mi?[/i][/b][/b][/i] asya(iç ses): seninim işte.. alıp gotürsene beni.. [/b][/i][/b][/i] sevgi neyDi?[/i][/b][/b][/i] sevgi iyiLikti, dOstLuktu; sevgi emekti... [/b][/i][/b][/i] [/b][/i] [/b][/i] [/b][/i] [/b][/i] [/b][/i] [/b][/i] [/b][/i] [/b][/i] [/b][/i] [/b][/i] [/b][/i] [/b][/i] [/b][/i] Elveda Asya...[/i] Elveda Selvi Boylum Al Yazmalım... Elveda Bitmemiş Türküm Benim... [/b][/i][/b][/i] hazan mevsimi geldi yine [/b][/i][/b][/i] hüzün mevsimi yani hüznün tekili midir hazan ya da yaz kutsal kitaplarda okudan sonra gelen ikinci emir mi ilyas ikilemleri var çevremde bugünlerde bende desen buna ek ayrılık üçlemi asya kadar kolay değil benimkisi ![]() [/b][/i][/b][/i] |
|
|
|
![]() |
| Tags |
| emektir, sevgi |
«
önceki Konu
|
sonraki Konu
»
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlı. Şuanki Zaman: 02:19.

[/b][/i]
[/b][/i]
[/b][/i]
[/b][/i]
[/b][/i][/b][/i]
[/b][/i][/b][/i]
[/b][/i]
[/b][/i]
[/b][/i]
[/b][/i]
[/b][/i]
[/b][/i]