|
|
#1 (permalink) |
|
Üye Numarası: 1
|
Yalnızlığı sevmezdim ben.
Bu konu yada mesaj "www.beyforum.net" sitesine aittir.
Şimdi her fırsatta bir köşeye çekiyorumkendimi. Senden uzak senin nefesini duymadığım birköşe. Bu nefret değil senden nefret etmiyorum. Bu yalnızca dünyamı karartmaya çalışan siyah bir toz bulut Anla beni ne olur! Duygularımı hüznümü anlamadın bari kırgınlığımı anla. Anla ve yalnız bırak beni. Beni sensiz, beni sevgisiz bırak. Sevmek istemiyorum artık Sevdikçe kırılıyor parçalanıyorum. BİTTİM!!! Deniz durulsun, yağmur yağmasın, şimşek çakmasın. Beni korkutan yazlnızlığa sürükleyen herşey yok olsun. Ağlamak değil gülmek istiyorum artık, Kırılmak değil toparlanmak istiyorum Sevilmek de istemiyorum sevmek de.. Sevgi bana uzak olsun, ben sana Alın kalbimi benden, kalpsiz yaşayabilirsem Alın sevginizi benden, sizsiz yaşayabilirsem Alın bütün umutlarımı benden Mavi akşam olmadan yaşayabilirim belki Alın bütün duyguları, Yanlızlığım ve kırgınlığımı bana bırakın Hadi sende git artık..!!! Bak yavaş yavaş alışıyorum yalnızlığa Hadi göm beni kalbine git. İmkansızlığı sevmedin mi zaten sen..? Git, imkansız olacak herşey. Dönmek yok, sevmek yok İmkansız gördün, öyle sevdin, bırak öyle kalsın Bak maviler gitti siyahlar kaldı bana, Umut gitti hüzün kaldı vicdanına Haydi git!!! Dur..!!! Sevginide al öyle git Seni sevmek istemiyorum artık... |
|
|
|
![]() |
| Tags |
| artik, istemiyorum, seni, sevmek |
«
önceki Konu
|
sonraki Konu
»
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlı. Şuanki Zaman: 02:24.

Normal