|
|
#1 (permalink) |
|
Üye Numarası: 1
|
Bir sene devriliyor
Bu konu yada mesaj "www.beyforum.net" sitesine aittir.
sessizlik meydanlarda suskun ilk kar düşüyor üstümüze bu kar üşütüyor beni, diyemiyorum duymuyorsun, dudakları üşüyor ve biliyorum sen de üşüyorsun. bir kaçış var aklımda bir uçuş planı hatırlıyorum küreklere asılıyor kollarım her dalgada başım dönüyor dünya basıyor ufkumu rüzgar siyah vuruyor bu rüzgar korkutuyor beni sensiz; deniz ıslatıyor kovduğundan beri son sözün ıslanıyorum, korkuyorum ve sen de korkuyorsun anlıyorum... soğutuluyorum hayattan doğa diriliyor ben gömülüyorum beyaz laleler açıyor üstümde ılık bir lodos çalıyor toprağımı derin derin uyuyorum bak yavaş yavaş kayboluyorum hakikat saklıyor beni müşterek lodos ve toprak kapanıyor üstüm kayboluyorum bu şehir kaybediyor beni göremiyorum seni kayboluyorsun sen de kaybediyorsun gidiyorum... son cemre de düşüyor üstümüze bu yaz yılgın bu yaz sönük adını daha sık duyuyorum bu mevsim yüzünü unutturuyor bana çaresizlik yakıyor sigaramı ciğerimi hançerliyor duman bir nefes tütün basıyorum yaraya biçare kanıyor içim bu bıçak kanatıyor beni ve hissediyorum sen de kanıyorsun... sonbahar hüzün mezar kazıyor mürekkep kokan ellerim yazdığım sayfalar kefen yumduğum gözler ölüm anladım ki; yakışmıyor bana sensizlik bu renkler bana yakışmıyor her mevsim sensizlik bu kar, bu güneş, bu rüzgar sensizlik mevsimi bu yağmur bu mevsim seni sevdiriyor bana ve hala seni seviyorum bir şey düşündürüyor beni sen de beni seviyorsun... |
|
|
|
![]() |
| Tags |
| beni, sen, seviyorsun |
«
önceki Konu
|
sonraki Konu
»
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlı. Şuanki Zaman: 02:35.

Normal