|
|
#1 (permalink) |
|
Üye Numarası: 1
|
Ben sana ne söyleyebildim ki bunca zamandır?
Bu konu yada mesaj "www.beyforum.net" sitesine aittir.
Yağmur bırakmadan geçen bulutlar gibiydi zihnimdeki düşünceler; dilime düşmeyen sözcüklere dönüşmeyen! Ben sana ne söyleyebildim ki bunca zamandır? Her zaman fazla oldu söyleyemediklerim söyleyebildiklerimden! Her zaman; bir bilinmez lisandaki çözülmez şiirleri koklayıp hissettirmeye çalıştım sana Her zaman biraz daha zaman kolladım seslenmek için sana ve her zaman hayıflandım; Ben sana ne söyleyebildim ki bunca zamandır? Kendi karanlığında; güneşe görünmek için karar veren bir tohum gibiydim Zordu çıkmak gömüldüğüm çamurdan; Ama güzeldi! Sen güzeldin ve ben güzelleşiyordum seni düşündüğümde! Kendi karanlığında; güneşe görünmeye karar verip yeşillerini giyen bir tohum gibiydim Boyutları değişiyordu hayatımın Yani değiştiren sendin boyutlarını hayatımın; büyüyordum gelişiyordum genişliyordum Söyleyebildiklerimden çoktu her zaman söyleyemediklerim; bu yüzden kelimelerimin arası açılıyordu! Sığdıramadığım her duygu; iki kelimemin arasındaki boşlukta gizli O yüzden yazdıkça parmaklarım ve işte yine o yüzden söyledikçe dilim topallıyor! Toparlayamıyorum zihnimi Seni özlüyor ve terliyorum özledikçe; Seni koklamak için İçimdesin! |
|
|
|
![]() |
| Tags |
| soylenemeyen |
«
önceki Konu
|
sonraki Konu
»
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlı. Şuanki Zaman: 03:14.

Normal