|
|
#1 (permalink) |
|
Üye Numarası: 1
|
düz tara yar düz tara
Bu konu yada mesaj "www.beyforum.net" sitesine aittir.
yar zülfünü düz tara sana neden yar diyorlar biliyormusun? yaren düşmek gibisin ne Kolay gidiyorsun sen ne kolay silip atıyorsun bizi beni inkar edemessin ki! sözlerinde adım gizli beni inkar edemessin ki! gözlerinde yüzünün resmi beni inkar edemessin ki! gittiğin her yerde görüceksin beni inkar edemessin ki! duydugun her ses benimkisi şimdi sen ömrümü eze eze gidiyorsun sevdiğim beni beş para etmez birine beş paraya sata sata gidiyorsun oy benim yaralım sende aldatılıyorsun içerden çürütüyorlar bizi görmüyormusun görmüyormusun?. aklını çeliyorlar senin sevdamızı satıyorlar anlamıyormusun? bizi savura savura toz gibi dagıtıyorlar tükeniyoruz kayboluyoruz bitiyoruz görmüyormusun oy benim yaralım sende aldatılıyorsun sende aldatılıyorsun oy aman aman aman burası Adıyaman alem düşman kesilir seni sevdiğim zaman. sana kötü dediler bağı bahçeyi sattım evi yurdu bıraktım anamdan bile geçtim ben için için hep seni sevdim hep sana geldim alem düşman kesildi seni sevdiğim için ogünden sonra kardeşlerimide hiç görmedim sana kötü dediler düşmanı oldum iyilerin mahalleden arkadaşları sildim sarı necmi ölmüş cenazesine gidemedim bir hayır duasını bile alamadım adamın kocamış gitmiş susmuş bizden sonra kimseyle konuşmamış bana hala dargınmış yumdugunda gözlerini hayata hacer teyzem hayırsız demiş ardımdan anama alış demişler dönmez artık unut demişler. Bir kara taş vermişler eline oglunun yerine al bunu bas bağrına demişler anam Adıyaman da hala ağlıyormuş o kara taşı hayırsızım diye bağrına basıp seviyormuş anam Adıyaman da hala ağlıyormuş oy aman aman aman burası Adıyaman alem düşman kesilir seni sevdiğim zaman Oy aman aman aman burası Adıyaman alem düşman kesilir seni sevdiğim zaman… Uğur Arslan [/i][/b] |
|
|
|
![]() |
| Tags |
| duz, tara, yar |
«
önceki Konu
|
sonraki Konu
»
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlı. Şuanki Zaman: 04:19.

Normal