BeyForuM
BeyForum Anasayfa > BeyForuM > YAŞAM-MUHABBET-EĞLENCE > Aşk'a Dair Herşey > Aşk ŞiirLeri > Ecelle Değil Ellerinle Bitirdin Sen Beni
Eski 10-04-2010, 03:57   #1 (permalink)
BeyForuM
Owner
BeyForuM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye Numarası: 1
BeyForuM isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.
Standart Ecelle Değil Ellerinle Bitirdin Sen Beni

Bir bildiğim varsa o da bittiğimdi.Gözlerimi kapatıp açtığımda tek gördüğüm gidişindi..

Bakışlarım "seni seviyorum" yüklü bir bulut gibi arkandan yağıyordu.Fazla "sen"le yüklü olduğu için kendini hafifletiyordu.Döndüğüm her yer karanlıktı,nereye baksam seni anlatıyor,acımı kat kat arttırıyordu.Aşkımı kazıdığım duvar buruk bir acıyla beni taşımaya çalısıyordu bense toparlayamıyordum bir türlü yere düşen kalp kırıntılarımı...Sevmek, sevebildiğin kadar sevmekti aşk.Ayrılık,giden için gidebildiği kadar gitmek, kalan için yaşabildiğin kadar yaşamaktı..

Var olmayı başaramadım,yaşayamadım...

Sensizliğin karamsarlığı belkide bu sessizliğim.

Sakinim..

Hissizim..

Ve hala aşığım...Çıktığın kapım olsada kalbimde hala tutuklusun..

Susar sandığım ve kimselere duyuramadığım çığlığımla arkandan koşmaya çalışıyorum..Gecenin inadına,binbir dertle yolumu kesen çaresizliğimle birazda kimsesiz bir gülücükle peşindeyim..Ama arkasında takıldığım sen,ellerinle ittin beni sonsuz uçurumlara...

Sevdam yalnız...

Sevdam yetim şimdi....

Uzulmemek gerek,kaybettiğimin yerine ne koysam dolduramam...Boş kalacak yerin hep bomboş..Tıpkı ardından gözlerimin baktığı gibi bomboş...Alışmayı hiç başaramıycağım sensizliğe,ecelle sonladıramadığım hayatımı,ellerinle sen bitirdin...

Severek unutmak olur iş mi

Bilerek uçuruma önden atlanır mı ki

Kaybettiğinin yerine ne koysan dolmaz

Boş bırakacağım yerini

Hep bomboş.....
Bu konu yada mesaj "www.beyforum.net" sitesine aittir.
BeyForuM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Tags
beni, bitirdin, degil, ecelle, ellerinle, sen

Seçenekler
Stil