|
|
#1 (permalink) |
|
Üye Numarası: 1
|
Sen Ben Ol Bende Sen
Bu konu yada mesaj "www.beyforum.net" sitesine aittir.
Sana gelirken, baştan ayağa aşkı yaşıyorum... Derin izler bırakıyor içimde gizlice gidişler Haydi, gel, sen ben ol, bende sen __ __birlikte silelim düşlerden kâbusları Haydi, yar, sen kâğıt ol bende kalem, Sevdanın şiirini yazalım nefes nefese gün doğumuna, Ki aşkı anlatalım gelecek kuşaklara, Sevgi tohumlarını serperek kara gecelere. Sen güneş ol bende ay Gülüşün, ısıtsın içimi, akşamın yorgun saatlerinde. Geceyle gündüzün kaderi gibi, Öyle esmer bakma bana, ben aşkına esirim, Mavi beyaz yalnızlıklarındayım sensizliğin, Karanlığa hayallerimi yükledim de, Vurdum gönül dağlarına kendimi, Ben her Nisanda biraz daha esiriyim,_ _Sana büyüyen, içimdeki kahrolası bu hasretin, Sen ben ol, ben de sen olayım ki, öleyim kollarında. İmkânsızlıkları imkânlı kılmak bizim ellerimizde Ne olur yar, önsözü asla olan, Yitik bir muamma kitabı olmasın aşkımız, Nasıl Şair şiirinde, görmek isterse baharda açan çiçekleri, Bende öylesine ellerinden tutmak isterim aşkı_ Gecenin avuçlarımızın kanayan boşluğunda, Her bahar yeniden, bir daha âşık olurum, Ben gökyüzü olayım sen yeryüzü birbirimizi saralım sırım sıklım aşkla ilkbaharlarda, alıntı.. |
|
|
|
![]() |
| Tags |
| ben, bende, sen |
«
önceki Konu
|
sonraki Konu
»
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlı. Şuanki Zaman: 04:32.

Normal