|
|
#1 (permalink) |
|
Üye Numarası: 1
|
Sana kendimi sevdiremedim
Bu konu yada mesaj "www.beyforum.net" sitesine aittir.
ben sadece sana aptalca bir aşkla bağlı bir kızım parayı umursama o bana yarım heyecan bile vermez senin düşüncen,tatlım bu yüzden bana beni hala istediğini söyle sadece güzel arabalar satabilseydim bugün bir şans için,o eşsizdir ben film yıldızlarıyla oturuyor olabilirim herkes buna tamamen sahip olduğumu söyler ama ben kendimi sana sevdiremiyorum bu benim hayatım mı yoksa yaptığım şeyler mi? kendimi sana sevdiremiyorum ben sadece sana aptalca bir aşkla bağlı bir kızım ben kesintisiz bir değişimdeyim ama hala eskiden bildiğin gibi bir kızım o beni değiştirmez bu yüzden söyle bana,niye gitmek zorundaydın oh,bebeğim,sadece güzel arabalar satabilseydim bugün bir şans için,o eşsizdir ben film yıldızlarıyla oturuyor olabilirim herkes buna tamamen sahip olduğumu söyler sadece seninle çok yakın olmanın düşüncesi o eşsizdir yaşadığım hayatla mutlu olmalıyım ve yaptığım şeyler buna tamamen sahipmişim gibi görünüyor. kendimi sana sevdiremiyorum bu benim yaşamım ne yapabilirim sana kendimi sevdiremiyorum,pekala ben sadece sana aptalca bir aşkla bağlı bir kızım Britney Spears - Can't Make You Love Me I'm just a girl with a crush on you Don't care about money It doesn't give me half the thrill So tell me that you want me still If only I could trade the fancy cars For a chance today, it's incomparable I might be sitting with the movie stars Everybody say that I have it all But I can't make you love me Is it my life or the things I do? Can't make you love me I'm just a girl with a crush on you I have been through changes, yeah But I'm still the girl you used to know It's made me no different So tell me why you had to go Oh baby, I will trade the fancy cars For a chance today, it's incomparable I might be sitting with the movie stars Everybody say that I have it all Just the thought of being close to you It's incomparable Should be happy with the life I live And the things I do Seems like I have it all Can't make you, make you love me baby It's my life, what can I do? Can't make you love me, alright I'm just a girl with a crush on you |
|
|
|
![]() |
| Tags |
| britney, kendimi, love, make, sana, sevdiremedim, spears |
«
önceki Konu
|
sonraki Konu
»
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlı. Şuanki Zaman: 04:35.

Normal