|
|
#1 (permalink) |
|
Üye Numarası: 1
|
Başardın seni tebrik ediyorum
Bu konu yada mesaj "www.beyforum.net" sitesine aittir.
Evet başardın sevdiğim O çok beğendiğin, ’’gülüşüne ölürüm’’ dediğin Kahkahaların yerinde Artık açı feryatlarım, isyanlarım var ‘’Gözlerine kurbanım’’ dediğin Gözlerden yaş değil, kan Evet kanlar süzülüp akıyor yanaklarımdan Ciğerlerimden parcalanırcasına hemde Kopup gelen Tebrik ediyorum seni Başardın sevdiğim Bakmaya doyamadığın bir tabloydum ya O tabloyu büyük bir hızla göklerden yerlere çaktın işte Artık paramparca, kırık, dökük Bırak artık uğraşma, toparlayamazsın bile Çünkü onaramazsın artık Buna ömrün bile yetmez Toparlasanda o tablonda çok belirgin İzler kalacak En iyisi sen ellini sürme artık. Bitirdin beni, sonumu sen yazdın Seni ayakta alkışlıyorum sevdiğim Ellerinle koydun sen beni mezara Azrailim oldun, noktamı koydun Ruhumu o soğuk, ürkütücü toprağın altına gönderdin Vücudum ise bir ceset misali dünyada. Ardında harika bir enkaz yığını bıraktın. Bu senin eserin işte. Yaşa bana bakarak ve Ölümün tablosunu as duvarına Gözünün önüne ki Her baktığında Sevin, mutlu ol diye ve sakın inkar etme Kalmadı artık söylencek bir söz Bak yok oldum işte, Sesizce yok oluşumu izle Kaldır kadehini de ’’zafere’’ de. |
|
|
|
![]() |
| Tags |
| beni, bitirdin, sen, sonumu, yazdin |
«
önceki Konu
|
sonraki Konu
»
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlı. Şuanki Zaman: 04:36.

Normal