|
|
#1 (permalink) |
|
Üye Numarası: 1
|
Dokunsalar kopacak gibiyim..
Bu konu yada mesaj "www.beyforum.net" sitesine aittir.
Taze aşıkların, kan torbaları ellerinde; benimse tek ziyaretçim rüzgar bu ara. " Şimdiye değin işitmedim hiçbir kapı gıcırtısının "bekle, ben de geliyorum" dediğini gidenin ardından Ve göremedim de, bir şimşeğin silkeleyebildiğini kösnül geçmişlerin hazan tozlarını. Taze aşıkların, kapsama dışı anıları sergilerde ; benimse tek intibam dinmez bir içyel bu ara. " Mırıltıları uysallığın kendisi sayılır kedilerin bilinmez aslan hırıltılarını tüy diplerinde sakladıkları ve pençelerinin karanlıkta çalıştığı... - Başlarında boynuzlu halkalar, tırnakları lir çalar kapı gıcırtılarına. – Taze aşıkların, örtbas edilmiş kurmacaları gammazda; benimse dost muhabbetlerine katılmışlığım yok bu ara. " Kanın kırmızı inlediği söylenir. Bir kör noktadadır bu - Arka fon kızıla çaldıkça parçalayan bir rüzgar olur yalnızlık. Yalnızlık olmuş o rüzgar gıcırdattıkça kapıyı karanfil yapraklarına işlenmektedir ayrılık. " Taze aşıkların, zevkleri çivili duvarlarda; benimse tek resmim prangaya vurulu bir yürek bu ara. " |
|
|
|
![]() |
| Tags |
| dokunsalar, gibiyim, kopacak |
«
önceki Konu
|
sonraki Konu
»
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlı. Şuanki Zaman: 15:35.

Normal