|
|
#1 (permalink) |
|
Üye Numarası: 1
|
> > Mansiyon ödülü
Bu konu yada mesaj "www.beyforum.net" sitesine aittir.
> > > > Hava Yollarında yemek servisi zamanı. Hostes en öndeki adama kibarca > > gülümseyerek sordu: > > - Yemek ister misiniz efendim? > > Kendini lokantada zanneden yolcu servis masasına baktı: > > - Seçeneklerim neler? > > Hostes yine kibarca gülümseyerek seçenekleri sundu: > > - Evet veya hayır. > > > > *** > > 3 üncü lük ödülü > > > > Bir alışveriş merkezindeyiz. Yaşlı bir hanım tavuk reyonunda bir türlü > > istediği kadar büyük bir tavuk bulamayınca, onu izleyen reyon görevlisine > > söylendi: > > - Bu tavukların daha büyük olmaları mümkün değil mi? > > Görevli tonton teyzeye takılmadan edemedi: > > - Mümkün değil teyze, onlar ölü. > > > > *** > > > > 2 nci lik ödülü > > > > Kamyon sürücüsü 'dikkat, alçak köprü' ikaz levhasını fark ettiğinde iş > > işten çoktan geçmişti. Olanca hızıyla üst köprüye bindirdi ve orada sıkıştı > > kaldı. Arkasında kilometrelerce araç kuyruğu oluştuktan sonra > > trafik/kurtarma ekibi nihayet geldi. Kurtarıcı işine başlarken polis de > > gözleri sıkışmış kamyonda, sürücüye yaklaşarak söze girmiş olmak için > > sordu: > > - Köprüye sıkıştınız, he? > > Sürücü canı burnunda homurdandı: > > - Yo, köprü taşıyordum, mazotum bitti. > > > > *** > > > > 1 inci lik ödülü > > > > Trafik kuralı ihlali yapan kimsenin çıkmadığı uzun bir nöbetin sonunda > > polis nihayet aşırı hız yapan bir aracı durdurdu. Sürücü camı açtı. Ruhsat > > ve ehliyetini uzattı. Polis ceza makbuzunu cebinden çıkarırken keyifle > > gülümsedi. > > - Sizi bütün gün bekledim. > > Sürücü nasıl olsa cezamı öyle ya da böyle çekeceğim rahatlığıyla, iç > > çekerek cevap verdi. > > - Anlıyorum memur bey. Elimden geldiği kadar hızlı gelmeye çalıştım, ben de. > > Polis, dakikalar süren gülmesi kesilmeyince adama eliyle git, git işareti > > yaptı ve adam cezadan kurtuldu. |
|
|
|
![]() |
| Tags |
| cevap, hazir, odulleri1lik, odulu, super, yilin |
«
önceki Konu
|
sonraki Konu
»
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlı. Şuanki Zaman: 14:02.

Normal