|
|
#1 (permalink) |
|
Üye Numarası: 1
|
Dünya Gazeteciler Günü 10 Ocak . Dünya Gümrük Günü 26 Ocak Sigarayı bırakma günü 9 Şubat Sevgililer Günü 14 Şubat Sivil Savunma Günü 28 Şubat Dünya Kadınlar Günü 8 Mart Dünya Tüketiciler Günü 15 Mart Dünya Şiir Günü 21 Mart Uluslararası Irk Ayrımı İle Mücadele Günü 21 Mart Nevruz/Newroz Kutlamaları 21 Mart Dünya Su Günü 22 Mart Dünya Meteoroloji Günü 23 Mart Dünya Tiyatrolar Günü 27 Mart Nisan Bir Günü (April Fool's Day) 1 Nisan Nato Günü 4 Nisan Avukatlar Günü 5 Nisan Dünya Sağlık Günü 7 Nisan Dünya Günü (Earth Day) 22 Nisan Dünya Basın Özgürlüğü Günü 3 Mayıs Avrupa Günü 5 Mayıs Dünya Hemşireler Günü 12 Mayıs Anneler Günü 13 Mayıs Dünya Eczacılık Günü 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü 14 Mayıs Hava Şehitleri Günü 15 Mayıs Dünya Sigarasız Günü 31 Mayıs Dünya Hostesler Günü 31 Mayıs Dünya Çevre Günü 5 Haziran Babalar Günü 17 Haziran Dünya Nüfus Günü 10 Temmuz Dünya Fenerbahçeliler Günü 19 Temmuz Dünya Barış Günü 1 Eylül Dünya Turizm Günü 27 Eylül Dünya Çocuk Günü 1 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü 4 Ekim Dünya Mimarlık Günü 4 Ekim Uluslararası Öğretmenler Günü 5 Ekim Dünya Konut Günü 13 Ekim Dünya Standartlar Günü 14 Ekim Dünya Gıda Günü 16 Ekim Hasta Hakları Günü 26 Ekim Dünya Tasarruf Günü 31 Ekim Dünya Şehircilik Günü 6 Kasım Öğretmenler Günü 24 Kasım Dünya AIDS Günü 1 Aralık Dünya Engelliler Günü 3 Aralık Dünya Madenciler Günü 4 Aralık Kadın Hakları Günü 5 Aralık Uluslararası Sivil Havacılık Günü 7 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü 10 Aralık Dünya Kooperatifçilik Günü 21 Aralık Yılbaşı 31 Aralık MİLLİ GÜNLER. Çanakkale Şehitlerini Anma Günü ve Şehitler Günü 18 Mart İstanbul'un Fethi 29 Mayıs Hatay'ın Anavatana Katılışı 23 Temmuz İzmir'in Kurtuluşu 9 Eylül İstanbul'un Kurtuluşu 6 Ekim Atatürk'ün Vefat Yıldönümü 10 Kasım DİNİ GÜNLER. Tu Bişvat 3 Şubat Purim (2 gün) 4 Mart Mevlit Kandili 30 Mart Pesah (7 gün) 3 Nisan Holokost'u Anma Günü 15 Nisan Yom Aatsmaut 23 Nisan Şavuot (2 gün) 23 Mayıs Lag Baomer 27 Mayıs Regaip Kandili 19 Temmuz Tişabeav 24 Temmuz Miraç Kandili 10 Ağustos Berat Kandili 27 Ağustos Ramazan'ın Başlangıcı 13 Eylül Roş Aşana (2 gün) 23 Eylül Yom Kipur (2 gün) 2 Ekim Sukot (6 gün) 7 Ekim Kadir Gecesi 8 Ekim Simhat Tora (3 gün) 15 Ekim Hanuka (8 gün) 16 Aralık DİNİ BAYRAMLAR . Ramazan (Şeker) Bayramı Arefesi 11 Ekim Ramazan (Şeker) Bayramı (3 gün) 12 Ekim Kurban Bayramı Arefesi 19 Aralık Kurban Bayramı (4 gün) 20 Aralık MİLLİ BAYRAMLAR . Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 23 Nisan Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı 19 Mayıs Zafer Bayramı 30 Ağustos Cumhuriyet Bayramı 29 Ekim BAYRAMLAR ÖZEL . Tıp Bayramı 14 Mart Bahar (İşçi) Bayramı 1 Mayıs Kabotaj ve Denizcilik Bayramı 1 Temmuz Basın Bayramı 24 Temmuz Cam Seramik Bayramı 26 Temmuz Türk Dil Bayramı 26 Eylül Aşıklar Bayramı 15 Ekim ETKİNLİKLER FESTİVALLER . !f Istanbul AFM Bağımsız Filmler Festivali (11 gün) 15 Şubat Uluslararası İstanbul Film Uluslararası İstanbul Tiyatro Festivali (26 gün) 11 Mayıs 60 Cannes Film Festivali (12 gün) 16 Mayıs 35 Uluslararası İstanbul Müzik Festivali (30 gün) 2 Haziran 14 İstanbul Caz Festivali (12 gün) 4 Temmuz Rock’n Coke İstanbul Festivali (3 gün) 7 Eylül 43 Antalya Altın Portakal Film Festivali (8 gün) 15 Eylül Akbank 17Caz Festivali (11 gün) 5 Ekim İKSV Film Ekimi (7 gün) ETKİNLİKLER SPOR . Avusturalya Açık Tenis Turnuvası (13 gün) 15 Ocak Türkiye MotoGP 2007 (Motor Sporları) (3 gün) 20 Nisan Roland Garros Fransa Açık Tenis Turnuvası (15 gün) 27 Mayıs Wimbledon Tenis Turnuvası (14 gün) 25 Haziran Amerika Açık Tenis Turnuvası (14 gün) 27 Ağustos SEMİNERLER VE KONFERANSLAR . Etkin Problem Çözme ve Karar Verme (BİST Eğitim & Danışmalık) 18 Nisan İş Sağlığı ve Güvenliği Mevzuatı (BİST Eğitim & Danışmalık) 20 Nisan Mali İç Denetim (BİST Eğitim & Danışmalık) 27 Nisan Depo Yönetimi (BİST Eğitim & Danışmalık) 27 Nisan 5510 Sayılı Kanun ve Sosyal Güvenlik Reformu (BİST Eğitim & Danışmalık ile Şirketlerinde Aile Üyeleri ile Profesyoneller Arasındaki İlişkile 6 Mayıs Kriz Yönetiminde Çok Boyutlu Düşünce (BİST Eğitim & Danışmalık) (2 gün) 10 Mayıs Satınalma ve Pazarlık Yönetimi (BİST Eğitim & Danışmalık) (2 gün) 17 Mayıs Dengeli Değerlendirme Çizelgesi (Balanced Scorecard) (BİST Eğitim & Da 17 Mayıs Rekabet Avantajı İçin Müşteri İlişkileri Yönetimi (BİST Eğitim & Danış (2 gün) 24 Mayıs Personel ve İnsan Kaynakları Yönetiminde İş Kanunu (BİST Eğitim & Danı (2 gün) 25 Mayıs Alternatif Bir Halkla İlişkiler Tekniği: Ürün Yerleştirme (BİST Eğiti 25 Mayıs Yöneticiler için Muhasebe (BİST Eğitim & Danışmalık) (2 gün) 30 Mayıs Aile Şirketlerinde Paralel Planlama (BİST Eğitim & Danışmalık) 2 Haziran Farklılaştırma Yönetimi (BİST Eğitim & Danışmalık) (2 gün) 7 Haziran Etkili Prezantasyon (Sunuş) Teknikleri (BİST Eğitim & Danışmalık) 7 Haziran İletişim Becerilerini Geliştirme (BİST Eğitim & Danışmalık) (2 gün) 8 Haziran Marka Yönetimi (BİST Eğitim & Danışmalık) 14 Haziran BARTER İşlemleri: İşleyişi, Hukuki Yönü ve Muhasebeleştirilmesi (BİST 20 Haziran Satış ve Müşteri İlişkilerinde Etkililik ve Davranış Kazandırma (BİST (2 gün) 21 Haziran Firmaların Finansal Açıdan Değerlendirilmesi (BİST Eğitim & Danışmalık (2 gün) 28 Haziran YASAL YÜKÜMLÜLÜKLER . Muhtasar Beyanname (10-12 Dönemi) - Beyan Verme 20 Ocak Muhtasar Beyanname (10-12 Dönemi) - Ödemesi 26 Ocak Motorlu Taşıtlar Vergisi - 1 Taksit Ödemesi 6 Şubat Geçici Vergi Beyannamesi (10-12 Dönemi) - Beyan Verme 10 Şubat Gelir Vergisi Beyannamesi - Beyan Verme 15 Şubat Diğer Gelir Vergisi Beyannamesi - Beyan Verme 15 Şubat Geçici Vergi Beyannamesi (10-12 Dönemi) - Ödemesi 17 Şubat Gelir Vergisi Beyannamesi - 1 Taksit Ödemesi 28 Şubat Diğer Gelir Vergisi Beyannamesi - 1 Taksit Ödemesi 31 Mart Kurumlar Vergisi Beyannamesi - Beyan Verme 15 Nisan Muhtasar Beyanname (01-03 Dönemi) - Beyan Verme 20 Nisan Muhtasar Beyanname (01-03 Dönemi) - Ödemesi 26 Nisan Kurumlar Vergisi Beyannamesi - Ödemesi 30 Nisan Geçici Vergi Beyannamesi (01-03 Dönemi) - Beyan Verme 10 Mayıs Geçici Vergi Beyannamesi (01-03 Dönemi) - Ödemesi 17 Mayıs Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi - 1 Taksit Ödemesi 31 Mayıs Gelir Vergisi Beyannamesi - 2 Taksit Ödemesi 30 Haziran Muhtasar Beyanname (04-06 Dönemi) - Beyan Verme 20 Temmuz Muhtasar Beyanname (04-06 Dönemi) - Ödemesi 26 Temmuz Diğer Gelir Vergisi Beyannamesi - 2 Taksit Ödemesi 31 Temmuz Motorlu Taşıtlar Vergisi - 2 Taksit Ödemesi 31 Temmuz Geçici Vergi Beyannamesi (04-06 Dönemi) - Beyan Verme 14 Ağustos Geçici Vergi Beyannamesi (04-06 Dönemi) - Ödemesi 17 Ağustos Muhtasar Beyanname (07-09 Dönemi) - Beyan Verme 20 Ekim Muhtasar Beyanname (07-09 Dönemi) - Ödemesi 26 Ekim Geçici Vergi Beyannamesi (07-09 Dönemi) - Beyan Verme 10 Kasım Geçici Vergi Beyannamesi (07-09 Dönemi) - Ödemesi 17 Kasım Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi - 2 Taksit Ödemesi ÖNEMLİ HAFTALAR . Verem Haftası (7 gün) 7 Ocak Yeşilay Haftası (7 gün) 1 Mart Kütüphane Haftası (7 gün) 28 Mart Vergi Haftası (7 gün) 28 Mart Kanserle Savaş Haftası (7 gün) 1 Nisan Sağlık Haftası (7 gün) 8 Nisan Turizm Haftası (7 gün) 15 Nisan Ebeler Haftası (7 gün) 21 Nisan Trafik Haftası (7 gün) 1 Mayıs Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası (7 gün) 3 Mayıs İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası (7 gün) 4 Mayıs Sakatlar Haftası (7 gün) 10 Mayıs Müzecilik Haftası (7 gün) 18 Mayıs Kıbrıs Barış Harekatı Kutlamaları Haftası (7 gün) 20 Temmuz İlköğretim Haftası (7 gün) 19 Eylül İtfaiyecilik Haftası (7 gün) 25 Eylül Kızılay Haftası (7 gün) 29 Ekim Türk Harf Devrimi Haftası (7 gün) 1 Kasım Dünya Çocuk Kitapları Haftası (7 gün) 9 Kasım Ağız ve Diş Sağlığı Haftası (7 gün) 22 Kasım Vakıf Haftası (7 gün) 3 Aralık İnsan Hakları Haftası (7 gün) 7 Aralık Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası (7 gün) 12 Aralık Hava Kirliliği ile Savaş Haftası (7 gün) 20 Aralık |
|
|
|
![]() |
| Tags |
| biliyormuyuz, gun, haftalari, onemli |
«
önceki Konu
|
sonraki Konu
»
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlı. Şuanki Zaman: 18:07.

Normal