|
|
#1 (permalink) |
|
Üye Numarası: 1
|
Hersey Peygamber Huzurunda Okunan Bİr Sİİrle Basladi
Bu konu yada mesaj "www.beyforum.net" sitesine aittir.
Aden Vadİsİnden Kopup Gelen Bİr Şaİrle Bu Saİr Huza Kabİlesİnden Amr Bİn Salİmdİ Ardinda Kirk Suvarİ Ve Alev Alev Yanan GÖzlerİnde İhanet Haberlerİ En Üst Perdeden Okudu Sİİrİnİ Ve GÖzÜnÜ Kirpmadan Dİnledİ Nebİ Kureyslİler Sana Verdİklerİ SÖzde Durmadilar Senİnle Yaptiklari Mİsaki Bozdular Bİzİ Vekr De Kendİ Yurdumuzda Gafİl Avladilar Benİm Kİmseyİ Yardima ÇaĞirmayacaĞİmİ ÇaĞiramayacaĞİmİ Sandilar Dedİ Ve Durdu......... Şaİr AĞliyordu Peygambere Cevrİldİ TÜm GÖzler Ve O An Tutldu Nefesler ÇÜnkİ MÜbarek Alinlarindakİ Damar Bellİ Oluyor Peygamber Celallenİyordu Ey Nebİ!!!! Allahin Kullarini Yardima ÇaĞir İÇlerİnde Allahin ResÜlÜde Olsun Yapilan Zulme Öfkesİnden Renkten Renge Gİrsİn Ve BÜyÜk Bİr Ordunun Basina GeÇİp Denİzler Gİbİ KÖpÜrerek Akip Gelsİn Şİİr BİtmİŞtİ Şaİrde BİtmİŞtİ GÖzler Halen Peygamberdeydİ Allahin ResÜlÜ Rİdasini Toplayip Ayaga Kalkti Ve Sahabe Ayaga Kalkti Şİmdİ Konusan Yalniz Peygamberdİ EĞer Kendİme Yardim EttİĞİm Seylerle Bunlarada Yardim Etmezsem Bende Yardim GÖrmeyeyİm VarliĞim Kudret Elİnde Olan Allaha And Olsunkİ Kendİmİ Ve Ev Halkimi KoruduĞum Gİbİ Bunlarida KoruyacaĞİm Şİmdİ Haber Salin YeryÜzÜne Allaha Ve Ahİret GÜnÜne İman Edenler Medİnede Toplansin Medİne DaĞlarinda Savasin Rİtmİ Sokaklarinda Peygamber SessİzlİĞİ Konusmuyor Nebİ Haneİ Saadette Kiliclar Bİlenİyo Zirhlar Temİzlenİyo Ve Sehİrlerİn Anasi GÜlÜyor Mekke GÜlÜyor GÜl Eyyy Mekke GÜn Senİn GÜnÜndÜr GÜn Senİn Fetİh GÜnÜndÜr GÜlkİ Bu DÖnÜŞ Sanadir Baksana DÜn Bagrindan Koparilan YİĞİtler DÖnÜyor Sana Erahh Topraklarini Savuran RÜzgar DÖnÜyor Önce Ardindan BÜyÜk Bİr Bİrlİk Baslarinda Halİt Bİn Velİt Arkadan Ey Mekke Senİn Topraklarinda Yasarken Rabbİm Allahtir Dedİ Dİye SÖvÜlen İŞkence GÖren Ve Her Yani Kipkizil Kurban Taslari Gİbİ Kan İÇİn De Kalan Muhacİrler DÖnÜyor En Önde ZÜbeyİr Bİn Avvam DÖnÜyor Hanİ 9 Yasinda MÜslÜman Olan 15 Yasinda Senden Koparilan Amcasi Onu Bİr Hasira Sarmisti AteŞ Dumanina Tutmustu KÜfre DÖnsÜn Dİye Ama O DÖnmedİ KÜfre Şİmdİ Peygamber Yildizlarindan Bİrİ Olarak En Önde Sana DÖnÜyor Ey Mekke Ardindan Bİr BÖlÜk Halİnde Benİ Gifarlar Gelİyor Sancaklari Ebu Zer Gifarİnİn Elİnde Kabede MÜslÜman OlduĞunu AÇiklayinca Bayilana Kadar DÖvÜlen Ebu Zer Gelİyor Huzeyneler Bİn KİŞİlİk Alayla Gecerken ÇÖlden Tekbİr Seslerİ Gelİyor GÖklerden Baska Kİmİ Beklİyorsun Ey Mekke SÖyle Hz Hamzayimi Musab Bİn Umeyrİmİ Onlar Sehİtler Ordusuyla TebessÜm Edİyorlar Sana Ve Bİr Hareketlİlİk Semada Tozu Dumana Katan Ve Sana Yaklasan Kapkara Bİr Tasligi Andiran Bu Toplulukta Kİm Bunlar ÖlÜme Susamis Savas Erlerİ Ensar Ve En Ortada Sİmsİyah SariĞiyla Yar O An Peygamberler Ayakta Sehİtler Ayakta Melekler Ayakta Ey Mekke Kalkabİlİyosan Sende Kalk ÇÜnkİ Alemlere Sefa Gelİyor Hz Muhammet Mustafa Gelİyor 8 Yil GeÇtİ Aradan Sensİz Tam Sekİz Yil GİttİĞİn Gece Uzaktan DÖnÜp Mekkeye Bakinca Ey Mekke DemİŞtİn Sen Benİm İÇİn DÜnyadakİ TÜm Sehİrlerden Daha DeĞerlİsİn Ama Senİn İnsanlarin Benİ Rahat Birakmiyor Deyİp GİtmİŞtİn Yildizlarda Senİnle Bİrlİkte GİtmİŞtİ Kap Karanlik Geceler Kalmisti Mekkeye Mekke ÖksÜz Kalmisti Yetİm Kalmisti Ve Mekke Çocuklari Hep SÜmeyyenİn Topraga DÜŞtÜĞÜ Yerde Oynadilar Habbab Bİn Eretİn AteŞe AtildiĞi Yerde Oynadilar Hİra MaĞarasindan Kalma GÜvercİnler Bekledİ Senİ Haneİ Saadette HatİcetÜl KÜbranin Hatiralari Ve GÜl Kokuna Hasret Kalan Mekke Sokaklari Şİmdİ Kasvadan İnmezmİsİn Ya ResÜlallah İnmezmİsİnkİ Ayaklarindan ÖpsÜn Mekke Topraklari Ve Kaldirmazmisin Basinikİ Nur YÜzÜnÜ Seyretsİn Alem.............................................. .................................................. ... |
|
|
|
![]() |
| Tags |
| ali, dursun, erzincanli, siirlerimekke |
«
önceki Konu
|
sonraki Konu
»
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlı. Şuanki Zaman: 22:48.

Normal