|
|
#1 (permalink) |
|
Üye Numarası: 1
|
Yollarında Yollarında Güller açmış Ravzasında
Bu konu yada mesaj "www.beyforum.net" sitesine aittir.
Medine Bakar Mekkeye Gönlüm O'nun Sevdasında Huu Medine Yoluna Vardım Can Muhammed'i Aradım Medine Yoluna Vardım Can Muhammed'i Aradım O'nu Görmektir Muradım Medine'nin Yollarında Huu Yollarında Yollarında Güller açmış Ravzasında Medine Bakar Mekkeye Gönlüm O'nun Sevdasında Huu Yollarında Yollarında Güller açmış Ravzasında Medine Bakar Mekkeye Gönlüm O'nun Sevdasında Huu Bu yoL Medine'ye Gider GönüLLeri Bir Hoş Eder Bu yoL Medine'ye Gider GönüLLeri Bir Hoş Eder Ne dert kaLır Nede Keder Medine'nin Yollarında Huu Yollarında Yollarında Güller açmış Ravzasında Medine Bakar Mekkeye Gönlüm O'nun Sevdasında Huu Yollarında Yollarında Güller açmış Ravzasında Medine Bakar Mekkeye Gönlüm O'nun Sevdasında Huu Gelir Rasul'un Kokusu Kaybolur Ölüm Korkusu Gelir Rasul'un Kokusu Kaybolur Ölüm Korkusu Gelmiyor Gaflet uykusu Medine'nin Yollarında Huu Yollarında Yollarında Güller açmış Ravzasında Medine Bakar Mekkeye Gönlüm O'nun Sevdasında Huu Yollarında Yollarında Güller açmış Ravzasında Medine Bakar Mekkeye Gönlüm O'nun Sevdasında Huu RasulAllah Çağırıyor Gönül Sanki Çıldırıyor RasulAllah Çağırıyor Gönül Sanki Çıldırıyor Bastığım Toprak yanıyor Medine'nin Yollarında Huu Yollarında Yollarında Güller açmış Ravzasında Medine Bakar Mekkeye Gönlüm O'nun Sevdasında Huu Yollarında Yollarında Güller açmış Ravzasında Medine Bakar Mekkeye Gönlüm O'nun Sevdasında Huu |
|
|
|
![]() |
| Tags |
| cemal, kurumedinenin, yollarinda |
«
önceki Konu
|
sonraki Konu
»
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlı. Şuanki Zaman: 13:56.

Normal