|
|
#1 (permalink) |
|
Üye Numarası: 3
|
Erkekleri anlamak en az kadınları anlamak kadar zor.. Söyledikleri ile aslında size ne demek istiyor?
Bu konu yada mesaj "www.beyforum.net" sitesine aittir.
1. 'BEN BALIĞA ÇIKIYORUM' Anlamı: Elimde bir çubukla bütün gün sandalda oturucam, kusana kadar içip denizde yüzen balıkları izleyeceğim' ![]() 2. 'BU ERKEKLERİ İLGİLENDİREN BİRŞEY' Anlamı: 'Bunun bilinen bir mantıklı açıklaması yok, boşuna uğraşma hiçbir mantık kalıbına sokamazsın.' 3.'YEMEĞE YARDIM EDİYİM Mİ?' Anlamı: 'Yemek neden hala masaya gelmedi?' ![]() 4. 'EVET TATLIM... HAKLISIN SEVGİLİM' Anlamı: 'Çevirisi yok.. onlar bu sözleri periodik olarak söylemeleri için şartlandırılmıştır.' ![]() 5. 'BUNU ANLATMAK ÇOK UZUN SÜRER' Anlamı: 'Bu lanet şeyin nasıl çalıştığı hakkında hiçbir fikrim yok' ![]() 6. 'ELBETTE SENİ DİNLİYORDUM TATLIM; SADECE AKLIMDA BİR SÜRÜ KARMAŞIK ŞEY VAR' Anlamı: 'Şu karşıdaki kızıl bombanın erkek arkadaşı var mı yok mu, kafam ona takıldı da' ![]() 7. 'SEVGİLİM BİRAZ ARA VER, SABAHTAN BERİ EVİ TEMİZLİYCEM DİYE HELAK OLDUN' Anlamı: 'Şu elektrikli süpürgeyi artık sustursan iyi olacak, filmin içine ettin!!' ![]() 8. 'HMMM EVET ÇOK İLGİNÇ HAYATIM.' Anlamı: 'Sen hala konuşuyor musun?' ![]() 9. 'HAFIZAM PEK İYİ DEĞİLDİR BİLİYORSUN' Anlamı: 'American Pie'ın sözlerini hatırlıyorum, ilk öptüğüm kızın evinin yolunu hatırlıyorum, bugüne kadar ki bütün arabalarımın teknik özelliklerini hatırlıyorum ama senin doğum gününü unuttum' ![]() ![]() 10. 'SENİ DÜŞÜNÜYORDUM VE SANA BU GÜLLERİ GETİRDİM CANIM.' Anlamı: 'Köşebaşında gül satan kız tam bir afetti' ![]() 11.'ENDİŞELENME TATLIM, ALT TARAFI KÜÇÜK BİR KESİK' Anlamı: 'Aslında tam damarı kestim ama gebereceğimi bilsem canımın ne kadar acıdığını itiraf etmeyeceğim' ![]() 12. 'HEY, BUNU YAPMAK İÇİN NEDENLERİM VAR' Anlamı: '...Ve en kısa zamanda iyi bir tane bulsam iyi olacak' 13. 'HANİ NEREYE DÜŞTÜ?? BULAMIYORUM İŞTE!!' Anlamı: 'Yakalamak için ellerimi açtım ama yakalayamadım, dolayısıyla attığın gibi kendin bul' ![]() 14. 'YİNE NE YAPTIM????' Anlamı: 'Yine nasıl yakaladın???' ![]() 15. 'TABİİ Kİ SENİ DUYDUM TATLIM' Anlamı: 'Ne söylediğin hakkında hiçbir fikrim yok ve umarım dinliyormuş gibi yaptığımı anlayınca 3 saat bağırıp çağırmazsın' ![]() 16. 'BİLİYORSUN GÜZELİM BEN BAŞKASINI SEVEMEM' Anlamı: 'Senin çığlıklarına bile zar zor alıştım ve daha kötüsüyle karşılaşma riskini göze alamam' ![]() ![]() 17. 'MUHTEŞEM GÖRÜNÜYORSUN' Anlamı: 'Tanrım ne olur bu denediğin son elbise olsun yoksa kalp krizi geçireceğim' ![]() 18. 'SAKİN OL KAYBOLMUŞ FALAN DEĞİLİZ..NERDE OLDUĞUMUZU BİLİYORUM' Anlamı: 'Bizi kimse bulamayacak'
|
|
![]() |
| Tags |
| anlamanin, erkekleri, kolay, yollari |
«
önceki Konu
|
sonraki Konu
»
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlı. Şuanki Zaman: 04:34.

Normal