|
|
#1 (permalink) |
|
Üye Numarası: 1
|
![]() 4images; PHP kodlama dili ile hazırlanmış, muhteşem bir web site galeri scriptidir. Scriptin Genel Özellikleri : # Parola korumalı gelişmiş yönetim paneli, # Veritabanı yedekleme özelliği, # Çoklu dil desteği, # Kolay kurulum, # RSS-Feeds desteği (RSS destekleyen tarayıcılarda son eklenen resimler, kategoriler vb. içeriğinizi kolaylıkla takip ettirme imkanı) # Limitsiz ana kategori ve alt kategori desteği, # Ana kategori ve alt kategori tıklanma istatistik kaydı tutma özelliği, # Her kategori için başlık ve açıklama yazabilme özelliği, # Alt kategoriler için alt kategori gösterim sayısı belirleyebilme özelliği, # jpg, gif, png, aif, au, avi, mid, mov, mp3, mpg, swf, wav, ra, rm, zip, pdf türlerindeki resim ve medya dosyalarını yayımlayabilme özelliği, # Yönetim panelinden veya FTP yardımıyla dosya yükleyebilme özelliği, # Resimleriniz için otomatik önizleme resimleri (thumbnail) oluşturulması özelliği, # Resimlerin IPTC ve EXIF bilgilerinin gösterilebilmesi, # Her resimde ziyaretçi puanlama sistemi, # Her resim için yorum yazılabilme özelliği, # Her resim için, sayaçlı innDirilebilme özelliği, # Seçilen resim ve/veya dosyaları zip paketi halinde innDirme özelliği, # Her resim için açıklama ve meta keywords tanımlayabilme, # Resimleri yazı ve renk gibi seçeneklerle E-Kart olarak göndertebilme özelliği, # İsteğe göre HotLink koruması (dosyalarınızın başka sitelerce veya sayfalarınızın dışından direkt olarak çağrılmasının engellenmesi), # Yorum yazma alanlarında basit metin biçimlendirme imkanları (koyu, yatık, vb.) # Yorumlarda HTML kod yazılması iznini kapatabilme özelliği, # Spam Kontrolü (ardarda mesaj yazabilme özelliği kazandırılmış, kötü niyetli programcıkları engellemek için oluşturulmuş, resimli veya değişik yöntemli kişi doğrulaması) # Yorumlarda BadWord Kontrolü, (kötü ve/veya açık saçık kelimeleri filtreleyerek sitenizde çıkmasını engelleme özelliği) # Auto Wrapping Özelliği, (çok uzun kelimeleri otomatik olarak belirlenen harf sayısı kadar kırpma özelliği) # Kullanıcı ve kullanıcı grupları için yetki belirleyebilme. (Yönetim panelinden) # Kayıtlı kullanıcılara siteye resim yükleyebilme izni verebilme, # "Who is online" özelliği (kimler o anda sitedeyse gösterir) # Newsletter gönderebilme özelliği, (site üyelerinin e-posta adreslerine toplu olarak duyuru vb. iletiler gönderebilme) # Parolalar için "Encrypt" özelliği, (üyelerin parolaları veritabanına kaydedilirken özel yöntemlerle ayrıca şifrelenip kaydedilir. Bu sayede üye parolalarınızın başına birşey gelse bile ayrıca şifrelenmiş olduğundan çözülmesi neredeyse imkansızdır.) # Tema desteği (yönetim panelinden HTML kodlarına müdahele ile site görünümünü değiştirebilme) Desteklediği Diller : Almanca, İngilizce, İspanyolca, Fransızca Download
|
|
![]() |
| Tags |
| 4images, gallery, image, management, system |
«
önceki Konu
|
sonraki Konu
»
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlı. Şuanki Zaman: 04:17.

Normal