|
|
#1 (permalink) |
|
Üye Numarası: 3
|
Su akar yolunu bulur!
Bu konu yada mesaj "www.beyforum.net" sitesine aittir.
Yurdum insanı her zaman yaratıcılığıyla dikkat çekmeyi başarıyor. Fotoğraftaki beşikte yatan bebeğe annesi tarafından kurulan mini kanalizasyon yaratıcı olduğu kadar oldukça işlevsel de görünüyor. ![]() ![]() Vitesteki Sucuk! Araçlarımıza aksesuar takmayı çok severiz. CD, nazar boncuğu, biblo, oyuncak ve tesbih alışık olduğumuz aksesuarlarandır ancak vitesteki sucuğu ilk kez gördük! ![]() ![]() Tamir Bizim İşimiz! İş güvenliği konusunda çok hassasız fotoğraftan da göründüğü üzere! Önce güvenliğimizi sağlamadan bir işe girişmeyiz... ![]() ![]() Erkek Dediğin Kıllı Olur Da! Yurdum insanı her zaman komiktir ama bazen olayı abartabiliyor. Mesela bu fotoğraftaki komik olmak isteyen adamın yaptığı gibi... ![]() ![]() Presteyşin De Ne Mi? Yabancı kelimelerin yazımında bazen sorun yaşıyormuş gibi görünsede her zaman anlarız... ![]() ![]() Kötü Olmak İstemiyoruz Her zaman kibarızdır, çok sert bir uyarıyı bile nazikçe iletiriz... ![]() ![]() İmkansızı İsteriz Yurdum insanı için imkansız yoktur! Dokunmadan ellemek bile mümkündür onlar için... ![]() ![]() Hem Ticaret Hem Ziyaret! Havaların ısınmasıyla plajlar dolmaya başladı. Deniz, kum, güneş kimi için keyif olsa da kimileri için de ekmek kapısı. Tabi kapının aralığından bakmadan da olmaz... ![]() ![]() Serinlemenin Böylesi Yurdum esnafı sıcaklardan bunalınca kendine müthiş bir çözüm bulmuş. Araçlarının arkasına su dolduran yurdum insanı jakuzideymiş gibi keyif yapıyor tabi ki çayları da hazır... ![]() Yurdum insanı turistleri çok sever hep gözleri üzerindedir onların... ![]() İçeride yer yok mudur bilinmez ama aracın arkasında seyahat eden bu adam halinden hayli memnun görünüyor, elinde sigarası ile... Parkta üzerinde "Dikkat boyalıdır oturmayınız" yazısına rağmen banka oturanlar ülkemizde uyarıların ne kadar etkili olduğuna ciddi bir örnek gibi duruyor... Yurdum şoförleri araçlarına yazdıklarıyla ne kadar yaratıcı ve komik olabileceklerini gösteriyorlar. Ülkemizin dört bir köşesinden en ilginç ve komik fotoğraflar... ![]()
|
|
![]() |
| Tags |
| akar, bulur, yolunu |
«
önceki Konu
|
sonraki Konu
»
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlı. Şuanki Zaman: 07:15.

Normal