|
|
#1 (permalink) |
|
Üye Numarası: 1
|
JetStart 4.4
Bu konu yada mesaj "www.beyforum.net" sitesine aittir.
Tanıtım: Kalabalık 'Başlat' menüsünden sıkıldınız mı? Artık düzene girmesini mi istiyorsunuz? O zaman bu program tam size göre. Bu program ile; Favori programlarınızı düzenleyebilir, Klavyeye kısayol olarak atayabilir, Kısayolları düzenleyebilir, Kaydır, bırak yöntemiyle düzenleme yapabilir, Ekran karışıklığını engelleyebilirsiniz. Hepsini fare ile rahatlıkla yapabilirsiniz. Hızlı ve basit bir uygulama. Yeni Sürümle Birlikte Gelen Özellikler Farenin hem sol hem de sağ butonuna basılması durumunda araç çubuğunun aktif hale getirilmesi Sürükle ve bırak özelliğinin yeniden düzenlenerek daha gelişmiş bir şekilde kullanıcılara sunulması. Boyut : 909 Kb Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware) Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows (Tümü) Üretici Firma : Code Sector Inc. JetStart 4.4 JetStart 4.4 Tanıtım: Kalabalık 'Başlat' menüsünden sıkıldınız mı? Artık düzene girmesini mi istiyorsunuz? O zaman bu program tam size göre. Bu program ile; Favori programlarınızı düzenleyebilir, Klavyeye kısayol olarak atayabilir, Kısayolları düzenleyebilir, Kaydır, bırak yöntemiyle düzenleme yapabilir, Ekran karışıklığını engelleyebilirsiniz. Hepsini fare ile rahatlıkla yapabilirsiniz. Hızlı ve basit bir uygulama. Yeni Sürümle Birlikte Gelen Özellikler Farenin hem sol hem de sağ butonuna basılması durumunda araç çubuğunun aktif hale getirilmesi Sürükle ve bırak özelliğinin yeniden düzenlenerek daha gelişmiş bir şekilde kullanıcılara sunulması. Boyut : 909 Kb Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware) Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows (Tümü) Üretici Firma : Code Sector Inc. JetStart 4.4[/b] [/b] |
|
|
|
![]() |
| Tags |
| indir, jetstart |
«
önceki Konu
|
sonraki Konu
»
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlı. Şuanki Zaman: 10:34.

Normal