BeyForuM
Eski 10-04-2010, 18:28   #1 (permalink)
BeyForuM
Owner
BeyForuM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye Numarası: 1
BeyForuM isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.
Standart Windows 7 İki Gün Sonra Piyasada

Windows 7 İki Gün Sonra Piyasada

Microsoft'un uzun zamandır merakla beklenen yeni işletim sistemi Windows 7'nin piyasaya çıkmasına 2 gün kaldı.

Türkiye’nin önde gelen bilişim perakende zincirlerinde ve bilgisayar mağazalarında yerini almaya hazırlanan Windows 7, Microsoft’un günümüze kadar en fazla ilgi gören işletim sistemi olarak daha şimdiden kayıtlara geçti. Arama motoru Bing’in bulgularına göre web’de 370 milyondan fazla sonuç üreten “Windows 7” sorgusu, bu işletim sistemine olan tüketici ilgisini çok açık bir şekilde yansıtıyor. 22 Ekim’de kullanıcılar ile randevusu olan Windows 7 sayısız gelişmiş özelliği ile bilgisayar kullanımında yeni bir sayfa açacak.

Öncelikle bilgisayar kullanmayı kolaylaştıran sayısız özelliği ile herkesin gözdesi olmaya hazırlanan Windows 7, hızı ve performansıyla da kendisinden söz ettirmeye hazırlanıyor. Artık işletim sisteminizin çalışma şeklini bilgisayar kullanım alışkanlıklarınıza göre şimdi daha rahat düzenleyebileceksiniz. Windows 7 kullanıcıların bilgisayarlarını kendi kullanım alışkanlıklarına göre çalışma şeklini değiştirmelerine izin veriyor ve hatta bu özgürlüğü onlar adına destekliyor.

Günümüzün tüketicisi eğlence amaçlı birçok farklı araç kullanıyor. Windows 7’nin Play-to (Oynat veya Göster) özelliği evinizde bulunan birçok elektronik cihaza ulaşarak bu cihazlar üzerindeki müzik, video ve fotoğraf gibi sayısal dosyaları oynatmanızı veya göstermenizi sağlıyor. Windows 7 ile birlikte gelen daha birçok teknoloji, 22 Ekim’den itibaren bilgisayar kullanıcılarına her gün yeni bir keşif turuna çıkma isteği verecek.
Bu konu yada mesaj "www.beyforum.net" sitesine aittir.
BeyForuM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Tags
gun, iki, piyasada, sonra, windows

Seçenekler
Stil