BeyForuM
Eski 10-04-2010, 18:28   #1 (permalink)
BeyForuM
Owner
BeyForuM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye Numarası: 1
BeyForuM isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.
Standart TweakNow WinSecret 2009 1.5.2 Indir

TweakNow WinSecret 2009 1.5.2 Indir

Boyut: 5.0.1 Mb

Kullanım İzni
: Ücretsiz (Freeware)

Dil
: Ingilizce

İşletim Sistemi
: Windows XP/Vista

Üretici Firma
: Tweak Now

Tanıtım:

TweakNow WinSecret 2009, bir sistem yapılandırma yazılımıdır. Yazılım sayesinde Windows'unuzun daha kararlı çalışmasını ve özellikle kayıt defterinizin daha güçlü kalmasını sağlayabilirsiniz. Kayıt defterindeki mevcut değerlerin yanlışlıkla değişmesi ve benzeri durumlarda oluşan sıkıntıların da önüne geçebilirsiniz. Yazılım bu anlamda Windows'un sistem güvenliğini de sağlamış oluyor.

Tamamen ücretsiz sunulan yazılımın kullanımı da oldukça kolay. Eski TweakNow yazılımlarına aşina olanlar zaten ne denli kullanışlı bir yazılım olduğunu tahmin edeceklerdir. Yazılımla ayrıca aşağıdaki üç temel işlevi de gerçekleştirebilirsiniz.

Başlangıç Yöneticisi (Startup Manager)

Windows işletim sisteminin açılışında kendiliğinden devreye giren uygulamaları yönetebileceğiniz araçtır. Bu araçla başlangıç uygulamalarını kaldırabilir, düzenleyebilir, yeni başlangıç uygulamaları oluşturabilirsiniz. Gereksiz uygulamaları devre dışı bırakmanız sisteminizin hızlı açılmasını sağlayacaktır.

Sistem Bilgilendirme (System İnformation)

Sisteminizdeki donanım ve yazılımlar hakkında ayrıntılı bilgi alabileceğiniz araçtır. İşlemci, sabit disk, bellek, ekran kartı, işletim sistemi, directX bilgilendirmelerinden yararlanabilirsiniz.

Yedek Dosyaları Yükle (Restore Backup Files)

Yazılımın kullanımı sonucunda oluşabilecek muhtemel sorunlara karşı kullanabilirsiniz. Yaptığınız ayarlamaları geri almak istemeniz söz konusu olduğununda da yardım alabilirsiniz.

[b]TweakNow WinSecret 2009 1.5.2 <div>
__________________________________________________ ____
Doğrularımı götürmeye yetecek kadar yanlış yapmadım bu hayatta...Çok sıkıştığım yerde boş bıraktım hep soruları...Şimdi bıraktığım boşlukların birindeyim belki de...Kimsenin doğrusunu götürmedim...Ve en önemlisi de; Ben kimsenin yanlışı olmadım...
Bu konu yada mesaj "www.beyforum.net" sitesine aittir.
BeyForuM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Tags
2009, indir, tweaknow, winsecret

Seçenekler
Stil