BeyForuM
Eski 10-04-2010, 18:28   #1 (permalink)
BeyForuM
Owner
BeyForuM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye Numarası: 1
BeyForuM isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.
Standart SUMo 2.6.3.79 Indir

SUMo 2.6.3.79

Boyut: 2.18 Mb

Kullanım İzni
: Ücretsiz (Freeware)

Dil
: Türkçe

İşletim Sistemi
: Windows (Tümü)

Üretici Firma
: KC Softwares

Tanıtım:

SUMo, bağımsız yazılım güncelleme izleyicisidir. Bilgisayarınızda kurulu tüm programları tarayıp, bunların sürümlerini tespit eder ve bu doğrultuda internette güncel sürümünün olup olmadığını kontrol eder. (İnternet ortamında olmalısınız. Ayrıca eğer bir güvenlik duvarı programı kullanıyorsanız bu programın internete çıkışına izin vermelisiniz.)

Programlarım güncel mi değil mi düşünmeden hızlı ve kolay bir şekilde arama yapıp, kullandığınız yazılımların güncellemelerini bulabilirsiniz.

Sade ve kullanıcı dostu arayüze sahiptir. Kontrol edilen ya da kontrol edilecek programa sağ tuşla tıkladığınızda çalıştırabilir, silebilir, yoksayabilir, klasörü açabilir ve hata raporu gönderebilirsiniz. Güncellenecek dosyaya farenin sağ tuşuyla tıkladığınızda 'güncellemeye git'e bastığınızda bir internet explorer sayfası açılır, güncelleme ve üreticinin sitesine buradan ulaşılabilir. Ayrıca siz de program ekleyebilirsiniz. Program tarama sonucu bulduğu güncellemeleri listeler. Program bunları küçük güncelleme, ana güncelleme olarak da ayırıyor.

Özellikler:

Kurulan yazılımları otomatik tanır.

Yazılım için gerekli yol ve güncellemeleri bulur.

Yoksayılanlar listesi içinden izlemek istenmeyen programlar tanımlanabilir.

Vekil sunucu desteği var.

Programları tarama sonuçlarıyla birlikte Excel ya da metin dosya olarak dışarı çıkartabilir.
Türkçe dahil çoklu dil desteğine sahip.

Ücretsiz.

SUMo 2.6.3.79
<div>
__________________________________________________ ____
Doğrularımı götürmeye yetecek kadar yanlış yapmadım bu hayatta...Çok sıkıştığım yerde boş bıraktım hep soruları...Şimdi bıraktığım boşlukların birindeyim belki de...Kimsenin doğrusunu götürmedim...Ve en önemlisi de; Ben kimsenin yanlışı olmadım...
Bu konu yada mesaj "www.beyforum.net" sitesine aittir.
BeyForuM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Tags
indir, sumo

Seçenekler
Stil