|
|
#1 (permalink) |
|
Üye Numarası: 1
|
Duplicate File Cleaner 2.5.2
Bu konu yada mesaj "www.beyforum.net" sitesine aittir.
Boyut: 1.35 Mb Kullanım İzni: Süre/Kullanım Kısıtlamalı (Shareware) Kısıtlama: Tümünü silmez Dil: Ingilizce İşletim Sistemi: Windows 98/Me/2000/2003/XP/Vista Üretici Firma: CheeseSoft Ltd ![]() Tanıtım: Duplicate File Cleaner sisteminizde farklı klasör ve dizinlere birden çok kaydedilmiş dosyaları bularak silmenize imkan verir. Böylece depolama alanınız artmış olur. Özellikleri: Tüm sistemi tarama Belirlenen klasörleri tarama Tarama kriterlerini belirleme Benzer isim, aynı isim ve boyuta göre tarama Seçilen dosya türlerini tarama (Resim, müzik, döküman vb.) Tarih, dosya uzantısını belirleyerek tarama yapma Sistem dosyalarını tarama dışı bırakma Müzik ve resim dosyaları için detaylı arama kriterleri belirleme Gereksiz dosya temizliği yaparak sistemi rahatlatma Dosyalar arasında analiz yapma (Gelişmiş analiz özelliği ile iki dosyanın aynı olup olmadığını algılama) Sistem açılışında otomatik başlama Günlük kaydı tutma Otomatik güncelleştirme özelliği Zamanlı tarama özelliği. Duplicate File Cleaner 2.5.2 <div> __________________________________________________ ____ Doğrularımı götürmeye yetecek kadar yanlış yapmadım bu hayatta...Çok sıkıştığım yerde boş bıraktım hep soruları...Şimdi bıraktığım boşlukların birindeyim belki de...Kimsenin doğrusunu götürmedim...Ve en önemlisi de; Ben kimsenin yanlışı olmadım... |
|
|
|
![]() |
| Tags |
| cleaner, duplicate, file, indir |
«
önceki Konu
|
sonraki Konu
»
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlı. Şuanki Zaman: 11:48.

Normal