|
|
#1 (permalink) |
|
Üye Numarası: 1
|
Registry Repair Wizard 2010 Build 6.30
Bu konu yada mesaj "www.beyforum.net" sitesine aittir.
Kapladığı Alan: 3.35 Megabayt Kullanım Hakkı : Zaman/Kullanım Kısıtlamalı (Shareware) Hacir: 15 gün / 10 problem çözme Lisan: Ing İşletim Platformu: Windows 2000/2003/XP/Vista/7 Üretici Şirket: Registry Repair Team ![]() Lansman: Bilgisayarınızda yaptığınız çoğu işlem Windows kayıt defterinde tutulur ve bir Zaman sonra bu kayıtlar artarak bilgisayarınızın yavaşlamasına neden olur. Registry Repair Wizard programını kullanarak kayıt defteri taraması yapabilir ve bulunan hatalı kayıtları düzeltip, gereksiz kayıtları silebilirsiniz. Özellikleri: Kayıt defteri tarama ve temizleme Kayıt defteri yedeğini alma / geri yükleme Program ile yapılan değişiklikleri geri alma Kayıt defterini birleştirme Gizlilik temizliği (Silinecek öğeleri belirleme) Başlangıç öğelerini denetleme Internet explorer eklentilerini denetleme Tarama dışı bırakılacak öğeleri belirleme Windows araçlarına basit ulaşım Registry Repair Wizard 2010 Build 6.30 <div> __________________________________________________ ____ Doğrularımı götürmeye yetecek kadar yanlış yapmadım bu hayatta...Çok sıkıştığım yerde boş bıraktım hep soruları...Şimdi bıraktığım boşlukların birindeyim belki de...Kimsenin doğrusunu götürmedim...Ve en önemlisi de; Ben kimsenin yanlışı olmadım... |
|
|
|
![]() |
| Tags |
| 2010, 630, build, indir, registry, repair, wizard |
«
önceki Konu
|
sonraki Konu
»
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlı. Şuanki Zaman: 11:48.

Normal