|
|
#1 (permalink) |
|
Üye Numarası: 1
|
Windowpaper XP 2.0 Beta 2
Bu konu yada mesaj "www.beyforum.net" sitesine aittir.
Boyut : 4.5 Mb Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware) Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows XP Üretici Firma : Sodabush ![]() Tanıtım: Windowpaper XP programı ile klasörlerinizin arkaplanlarına istediğiniz resmi veya rengi ekleyebilirsiniz. Çoklu işlem yapabilir, altklasörler için aynı anda işlem yapabilirsiniz. Özellikleri: Bmp, gif, jpg dosya türlerini tanıyabilme İkon yazı rengini ayarlayabilme Arkaplan olarak resim seçilebileceği gibi renk ayarı da yapabilme Yaptığınız ayarlamaların önizlemesini program içerisinden görebilme Seçtiğiniz klasörün alt dizinlerine de aynı ayarları uygulayabilme Çoklu işlem yapabilme Değişiklikleri önizleme özelliği Sağ tık menüsü ile kolay kullanım imkanı Not:Program sadece Windows XP işletim sisteminde çalışmaktadır. Windowpaper XP 2.0 Beta 2 <div> __________________________________________________ ____ Üyeler onay gerektirmeden mesaj ve konu atabilmektedir. Yöneticilerimizin gözünden kaçan illegal paylaşımları tespit ederseniz lütfen buraya tıklayıp gerekli alanları dolurup bize bildiriniz gereken en kısa sürede yapılacaktır... |
|
|
|
![]() |
| Tags |
| beta, indir, windowpaper |
«
önceki Konu
|
sonraki Konu
»
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlı. Şuanki Zaman: 13:59.

Normal